• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur
Huur een Engelse Taxi voor als Trouwauto & Gala auto in Rotterdam

Trouwauto huren Rotterdam

De trouwdag moet de mooiste dag van jullie leven worden. Bij de voorbereiding en planning van de grote dag laat je dan ook niks aan het toeval over. Of het nou gaat om de trouwlocatie, de catering, de genodigden of de ceremonie: over alles denk je goed na. Het gaat tenslotte om het perfecte plaatje. Een prachtige trouwauto mag daarbij niet ontbreken.

Vindt de bruiloft plaats in Rotterdam of omgeving, dan kun je vele kanten op bij het huren van een trouwauto. Vaak wordt gekozen voor een oldtimer of een luxe bolide uit het hogere segment. Prachtig natuurlijk, maar wat is er nou leuker dan een ouderwetse, goed onderhouden en stijlvolle Engelse taxi? Inclusief goedgeluimde chauffeur, uiteraard!

Trouwauto huren met chauffeur

Zelf rijden in zo’n karakteristieke, échte Londense ‘cab’ is een feestje. Maar laten we eerlijk zijn: op de grote dag heb je als bruid of bruidegom wel iets anders aan je hoofd dan door straten navigeren. Een trouwauto huren in Rotterdam mét chauffeur is waarschijnlijk waar jullie naar op zoek zijn. De ervaren chauffeurs kennen Rotterdam en omgeving van haver tot gort.

Onze chauffeurs in de regio Rotterdam zitten uiteraard strak in het pak. Hij, of zij brengt jullie naar de gewenste locatie, daarbij rekening houdend met jullie specifieke wensen. Willen jullie een speciale route rijden of tussendoor stoppen voor een fotoshoot? Geen probleem! Voorafgaand aan de bruiloft wordt alles nauwkeurig doorgesproken, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie grote dag.

Ruime trouwauto huren in Rotterdam

We krijgen vaak de vraag hoeveel personen de trouwauto kan vervoeren. Een Engelse taxi lijkt op het oog een klein, lieflijk autootje, maar vergis je niet! Zowel voor- als achterin is veel plek, bijvoorbeeld voor een bruid met een weelderige trouwjurk. Jullie hoeven je dus geen zorgen te maken over een gebrek aan ruimte, zelfs niet als er meerdere personen worden meegenomen.

Want wat is er nou leuker dan ook de bruidsmeisjes en -jonkertjes mee te nemen, zodat jullie gezamenlijk aankomen bij de ceremonie. Onze Londense cabs met chauffeur brengen je dus niet alleen met veel plezier van plek naar plek, ook bieden ze alle comfort en luxe waar je tijdens de trouwdag naar op zoek bent. En laten we ook de uitstraling niet vergeten: zo’n Engelse taxi valt natuurlijk wel op in het Nederlandse straatbeeld!

Exclusieve auto huren in Rotterdam

Ga je niet trouwen, maar ben je om specifieke redenen op zoek naar een uniek vervoersmiddel? Bij HuurEenEngelseTaxi.nl kun je je hart ophalen. Naast een trouwauto huren in Rotterdam kun je bij ons namelijk ook terecht voor andersoortige evenementen. De Engelse cab is bijvoorbeeld ook te huren als gala-auto. Dan loop je er niet alleen zelf stralend bij, ook het vervoer maakt indruk!

Ook zeer populair is onze originele Londense dubbeldekker bus. Deze biedt plaats aan 70 personen, waarmee de dubbeldekker zicht perfect leent voor bedrijfs- of teamuitjes en familiefeestjes. De bus is uitgerust met een goede geluidsinstallatie mét mengtafel. Tijdens de busrit zingen of muziek draaien? Ga je gang! En dankzij de aanwezige stroomaansluiting kan er ook andere apparatuur worden aangesloten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.