• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Rotterdam

De trouwdag moet de mooiste dag van uw leven worden. Bij de voorbereiding en planning van de grote dag laat u dan ook niks aan het toeval over. Of het nou gaat om de trouwlocatie, de catering, de genodigden of de ceremonie: over alles denkt u goed na. Het gaat tenslotte om het perfecte plaatje. Een prachtige trouwauto mag daarbij niet ontbreken.

Vindt de bruiloft plaats in Rotterdam of omgeving, dan kunt u vele kanten op bij het huren van een trouwauto. Vaak wordt gekozen voor oldtimers of voor luxe bolides uit het hogere segment. Prachtig natuurlijk, maar wat is er nou leuker dan ouderwetse, goed onderhouden en stijlvolle Engelse taxi’s of witte trouwauto’s? Inclusief goedgeluimde chauffeur, uiteraard!

Trouwauto huren met chauffeur

Zelf rijden in de karakteristieke, échte Londense ‘cabs’ is een feestje. Maar laten we eerlijk zijn: op de grote dag heeft u als bruid of bruidegom wel iets anders aan uw hoofd dan door straten navigeren. Trouwauto’s huren in Rotterdam mét chauffeur is waarschijnlijk waar u naar op zoek bent. De ervaren chauffeurs kennen Rotterdam en omgeving van haver tot gort.

Onze chauffeurs in de regio Rotterdam zitten uiteraard strak in het pak. Hij of zij brengt u naar de gewenste locatie, daarbij rekening houdend met uw specifieke wensen. Wilt u een speciale route rijden of tussendoor stoppen voor een fotoshoot? Geen probleem! Voorafgaand aan de bruiloft wordt alles nauwkeurig doorgesproken, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw grote dag.

Ruime trouwauto’s huren in Rotterdam

We krijgen vaak de vraag hoeveel personen de trouwauto kan vervoeren. Engelse taxi’s lijken op het oog kleine, lieflijke autootjes, maar vergis u niet! Zowel voor- als achterin is veel plek, bijvoorbeeld voor een bruid met een weelderige trouwjurk. U hoeft u dus geen zorgen te maken over een gebrek aan ruimte, zelfs niet als er meerdere personen worden meegenomen.

Want wat is er nou leuker dan ook de bruidsmeisjes en -jonkers mee te nemen, zodat uw gezamenlijk aankomt bij de ceremonie? Onze Londense cabs met chauffeur of onze witte trouwauto brengen u dus niet alleen met veel plezier van plek naar elke plek, ook bieden ze alle comfort en luxe waar u tijdens de trouwdag naar op zoek bent. En laten we ook de uitstraling niet vergeten: de Engelse taxi’s vallen natuurlijk wel op in het Nederlandse straatbeeld!

Exclusieve auto’s huren in Rotterdam

Gaat u niet trouwen, maar bent u om specifieke redenen op zoek naar een uniek vervoersmiddel? Bij HuurEenEngelseTaxi.nl kunt u uw hart ophalen. Naast het trouwauto’s huren in Rotterdam kun u bij ons namelijk ook terecht voor andersoortige evenementen. De Engelse cabs zijn bijvoorbeeld ook te huren als gala-auto. Dan loopt u er niet alleen zelf stralend bij, ook het vervoer maakt indruk!

Ook zeer populair zijn onze originele Londense dubbeldekker bussen. Deze bieden plaats aan 70 personen, waarmee de dubbeldekkers zich perfect lenen voor bedrijfs- of teamuitjes en familiefeestjes. De bussen zijn uitgerust met een goede geluidsinstallatie mét mengtafel. Tijdens de busrit zingen of muziek draaien? Ga uw gang! Dankzij de aanwezige stroomaansluiting kan er ook andere apparatuur worden aangesloten.

Rotterdam wordt steeds meer gezien als een echte metropool. Er zijn heel wat architectonische hoogstandjes te vinden in deze havenstad. De Euromast, de Erasmusbrug en de Kop van Zuid en het onlangs verrezen nieuwe stationsgebouw en de Markthal, vormen allemaal een mooie achtergrond voor een echte Rotterdamse trouwreportage.
De omliggende gemeenten hebben allemaal hun eigen charmes. Bijvoorbeeld de havens van Hoek van Holland, Hellevoetsluis en Vlaardingen of de oude dorpskernen van Schiedam en Barendrecht.
Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.
Kiest u voor echte Engelse taxi?

De Bruidsauto in aanbod

Huur voordelige authentieke Engelse taxi’s voor uw bijzondere dag. Laat u in stijl vervoeren naar uw gala of bruiloft. Zo geniet u nog meer. Bij ons huurt u klassieke trouwauto’s, witte London cabs, witte trouwauto, grijze London cab, witte Engelse taxi, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), 1988 (witte auto), de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen en de klassieke Austin FX4 Plus.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Contactformulier