• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Amsterdam

Of je nu in Amsterdam of omgeving woont of niet: onze hoofdstad is een fabelachtige locatie om te trouwen. Een trouwdag is immers een manier om herinneringen te creëren, samen met mensen van wie je houdt; familie en vrienden. Die herinneringen staan voor de rest van je leven in het geheugen gegrift, maar blijven ook bewaard door middel van foto’s. En dan is er bijna geen spectaculairder decor denkbaar dan Amsterdam.

De prachtige binnenstad met al zijn grachten, het uitgestrekte Vondelpark, het Paleis op de Dam, het Rijksmuseum, Artis: stuk voor stuk locaties waar jullie met een gehuurde Engelse ‘cab’ als trouwauto je hart kunnen ophalen. Amsterdam staat garant voor onovertroffen kiekjes, ook als de drukte even te veel wordt. Dan rijdt de goedlachse chauffeur van jullie gehuurde trouwauto gewoon even naar een rustig plekje buitenaf.

Oldtimer als trouwauto huren in Amsterdam

Dat doe je allemaal in een van onze charmante Engelse taxi’s, die ooit door de straten van Londen reden. Besluit je een trouwauto te huren voor een bruiloft in Amsterdam of omgeving, dan krijg je de chauffeur er uiteraard bij. De goedgehumeurde bestuurder van dienst zit strak in het pak en zorgt ervoor dat jullie grote dag nóg specialer wordt. Hij brengt jullie waar je zijn wil.

Dus of je nou nog even langs een ouderlijk huis wilt, afgezet moet worden bij de ceremonie of een prachtige locatie weet voor een fotoshoot: de chauffeur kent de weg en rijdt je erheen in de karakteristieke Britse oldtimer. Vooraf bespreken we gezamenlijk jullie wensen en voorkeuren. Het kan natuurlijk voorkomen dat die op het laatste moment wijzigen, maar dat is geen enkel probleem. Het is jullie dag, dus jullie bepalen!

Ruime trouwauto huren in Amsterdam

Op de grote dag willen jullie uiteraard niets aan het toeval overlaten. Waarschijnlijk ben je druk in de weer om alles te regelen, eventueel in samenwerking met een ceremoniemeester. Ook bij het huren van een trouwauto in Amsterdam wil je zeker weten dat alles klopt. Het zal je bijvoorbeeld maar gebeuren dat de auto op het moment suprême niet groot genoeg blijkt te zijn.

Daar hoeven jullie je bij HuurEenEngelseTaxi niet om te bekommeren. Onze trouwauto’s bieden genoeg ruimte voor bruidsjurken met lange sleep, om maar wat te noemen. Ook is het mogelijk om eventueel een aantal familieleden en/of bruidsmeisjes en -jonkertjes mee te nemen. Aan ruimte en comfort is namelijk geen gebrek in onze fantastische oldtimers.

Trouwauto als exclusieve auto huren

HuurEenEngelseTaxi.nl is er niet alleen voor bruiloften. Onze prachtige Engelse ‘cabs’ zijn namelijk ook te huren als vervoer van en naar andere speciale evenementen in of rondom Amsterdam. Denk daarbij aan een chique gala, een groot feest of een zakelijke bijeenkomst. Ook hier kun je rekenen op een van onze uitstekende chauffeurs, die u stipt op tijd en pal voor de deur afzetten.

Onze Engelse taxi’s zijn eveneens te gebruiken voor promotionele doeleinden, bijvoorbeeld van uw bedrijf. Indien gewenst kunnen wij de oldtimer die u gaat huren bestickeren met uw logo, of de naam van uw bedrijf. De chauffeur rijdt u vervolgens rond, zodat u zich kunt richten op weer het echt om draait: campagne voeren voor uw onderneming.

Onze bruidsauto’s

Wilt u een echt unieke auto huren voor uw evenement of bruiloft? Kies dan bijvoorbeeld voor de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte Engelse taxi, klassieke trouwauto’s, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de klassieke Austin FX4 Plus, grijze London cab, 1988 (witte auto), witte London cabs, witte trouwauto of de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak.

Kosten trouwauto huren Amsterdam

Onze Engelse cabs zijn te huur voor een startbedrag van 80 euro per uur, inclusief btw. Daarnaast rekenen wij (vanaf) 0,25 cent per gereden kilometer. Mocht de chauffeur langer onderweg zijn dan verwacht, dan wordt per half uur een meerprijs van 40,00 euro gerekend. Precies weten wat een dagje rondrijden in een geweldige oldtimer kost? Neem dan contact op en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan: info@huureenengelstaxil.nl, of 085 – 06 06 600.

Trouwauto huren Noord-Holland

Wat heeft de hoofdstad van Nederland niet te bieden! De prachtige binnenstad met historische gebouwen vormt al een prachtig decor voor trouwfoto’s. Maar ook in het Vondelpark, het Paleis op de Dam, het Rijksmuseum of Artis zijn prachtige plaatjes te schieten. Wilt u liever een beetje weg van de drukte, ga dan naar een van de omliggende gemeenten zoals Duivendrecht of Diemen of naar een van de buitenwijken van Amsterdam.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Contactformulier