• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren den Haag

Klassieke trouwauto huren in Den Haag

De ‘London Cabs’ zijn een begrip. Klassiekers in de meest letterlijke zin van het woord. Een geweldige manier om uw bruiloft in of rond Den Haag van extra cachet te voorzien. Want op de dag van uw bruiloft komt u op tal van plekken. Uw eigen huis, de plek van de ceremonie, de plaats waar een feest wordt gegeven en waarschijnlijk ook op een aantal karakteristieke plekken voor een onvergetelijke fotoshoot.

Wat te denken van de paleizen en gebouwen aan het Binnenhof? Een beter decor voor een bruidsreportage is nauwelijks vindbaar. Ook geweldig: met de Engelse taxi’s of de klassieke witte trouwauto naar Madurodam, de duinen, het Haagse Bos, Clingendael, Leidschendam-Voorburg of het sjieke Wassenaar. En prachtige trouwfoto’s met een wapperende trouwjurk op het strand van Scheveningen zijn ook niet te versmaden. Keuze te over.

Trouwauto huren met chauffeur in Den Haag

U racet, kortom, van hot naar her, maar het is wel uw dag. Een dag waarop u zelf optimaal moet kunnen genieten. Trouwauto huren in Den Haag met chauffeur is dan ook geen overbodige luxe. Of, wat zeggen we? Het is een must! Onze chauffeurs kennen de regio op hun duimpje, zijn goedgehumeurd en zitten strak in het pak. Ze brengen u waar u zijn wilt, uiteraard geheel afhankelijk van uw wensen. Die spreken we op voorhand met elkaar door, zodat het tijdsschema niet in de war wordt geschopt. Uiteraard is het altijd mogelijk om ter plekke nog anders te bepalen. Gaat u in plaats van Den Haag centrum toch liever nog even langs Naaldwijk voor een fotoshoot? Als daar tijd voor is, geen probleem!

Ruime bruidsauto huren

De London Cabs zijn geen limousine, maar over een gebrek aan ruimte aan boord hoeft u niet in te zitten. De Engelse taxi’s bieden meer dan genoeg ruimte voor een mooie bruid met dito jurk en lange sleep. Ook is het mogelijk om bruidsmeisjes en -jonkertjes mee te nemen. Trouwauto’s huren in Den Haag volstaat dus, want alle belangrijke personen kunnen gewoon mee.

Onze auto’s

Bekijk ons aanbod en kies voor een van onze unieke witte London cabs, witte trouwauto, de klassieke Austin FX4 Plus, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, 1988 (witte auto), de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), klassieke trouwauto’s, grijze London cabs, witte Engelse taxi of grijze Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen.

Ook te huren als oldtimers in Den Haag

De Engelse trouwauto’s zijn uiteraard niet alleen te huren voor bruiloften in of rondom Den Haag. Denk de term ‘trouwauto’s’ even weg en zie uzelf en uw vrienden in de prachtige Londense taxi afgezet worden bij een chique gala, bedrijfsfeest of diner in de regio Den Haag. Dat is toch heel wat anders binnenkomen dan in de Toyota Aygo van uw beste vriend! Succes gegarandeerd!

Bent u eigenaar van een bedrijf of onderneming, en wilt u een ludieke reclameactie op poten zetten? Ook dan is het mogelijk om onze trouwauto’s te huren. Het geeft uw dienst of product meteen een chique uitstraling. Indien gewenst kunnen we de auto’s voor u bestickeren met uw bedrijfsnaam of – logo, zodat u maximale exposure genereert. Onze chauffeurs rijden u rond, zodat u zich volledig kunt richten op het campagnevoeren. Meer informatie? Mail ons op info@huureenengelsetaxi.nl, of bel ons even op 085 – 06 06 600.

Trouwauto huren Zuid-Holland

Den Haag staat natuurlijk vooral bekend om het koningshuis en de regering. De paleizen en de gebouwen aan het binnenhof zijn dan ook een prachtige achtergrond voor een bruidsreportage. Maar ook bijvoorbeeld Madurodam, de duinen of het Haagse Bos zijn fraaie locaties voor trouwfoto’s.

In de omliggende gemeenten van Den Haag zijn ook heel wat mooie plekjes te vinden. Wat dacht u van het strand van Scheveningen of Kijkduin? De fraaie omgeving van Wassenaar of het oude centrum van Rijswijk? Komt u uit het Westland, Voorburg-Leidschendam, Naaldwijk of Voorschoten? Dan heeft u daar vast uw eigen favoriete plekjes voor een leuke reportage.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Contactformulier