• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur
Huur een Engelse Taxi voor als Trouwauto & Gala auto in den Haag!

Trouwauto huren den Haag

Wanneer jullie gaan trouwen, staat langere tijd alles in het tekenen van de grote dag. Niks kan aan het toeval worden overgelaten, want bij een bruiloft is perfectie het streven. Daarbij komt uiteraard ook de trouwauto aan bod. In de meeste gevallen wordt gekozen voor het huren van een trouwauto.

In die categorie wint de originele Engelse cab uit Londen snel aan populariteit, overigens ook voor andere feestelijke evenementen. En dat is niet verwonderlijk. De Engelse taxi is namelijk elegant, stijlvol en bovenal charmant. Daarmee is het de perfecte trouwauto om te huren voor de dag van jullie leven.

Klassieke trouwauto huren in Den Haag

De ‘London Cab’ is een begrip. Een klassieker in de meest letterlijk zin van het woord. Een geweldige manier om jullie bruiloft in of rond Den Haag van extra cachet te voorzien. Want op de dag van je bruiloft kom je op tal van plekken. Je eigen huis, de plek van de ceremonie, de plaats waar een feest wordt gegeven en waarschijnlijk ook op een aantal karakteristieke plekken voor een onvergetelijke fotoshoot.

Wat te denken van de paleizen en gebouwen aan het Binnenhof? Een beter decor voor een bruidsreportage is nauwelijks vindbaar. Ook geweldig: met de Engelse taxi naar Madurodam, de duinen of het Haagse Bos. En prachtige trouwfoto’s met een wapperende trouwjurk op het strand van Scheveningen zijn ook niet te versmaden. Keuze te over.

Trouwauto huren met chauffeur in Den Haag

Jullie racen, kortom, van hot naar her, maar het is wel júllie dag. Een dag waarop je zelf optimaal moet kunnen genieten. Een trouwauto huren in Den Haag met chauffeur is dan ook geen overbodige luxe. Of, wat zeggen we? Het is een must! Onze chauffeurs kennen de regio op hun duimpje, zijn goedgehumeurd en zitten strak in het pak. Ze brengen jullie waar je zijn wilt, uiteraard geheel afhankelijk van jullie wensen. Die spreken we op voorhand met elkaar door, zodat het tijdsschema niet in de war wordt geschopt. Uiteraard is het altijd mogelijk om ter plekke nog anders te bepalen. Gaan jullie in plaats van Den Haag centrum toch liever nog even langs Naaldwijk voor een fotoshoot? Als daar tijd voor is, geen probleem!

Ruime bruidsauto huren

De London Cab is geen limousine, maar over een gebrek aan ruimte aan boord hoeven jullie niet in te zitten. De Engelse taxi biedt meer dan genoeg ruimte voor een mooie bruid met dito jurk en lange sleep. Ook is het mogelijk om bruidsmeisjes en -jonkertjes mee te nemen. Eén trouwauto huren in Den Haag volstaat dus, want alle belangrijke personen kunnen gewoon mee.

Ook te huren als oldtimer in Den Haag

De Engelse trouwauto is uiteraard niet alleen te huren voor bruiloften in of rondom Den Haag. Denk de term ‘trouwauto’ even weg en zie jezelf en je vrienden in de prachtige Londense taxi afgezet worden bij een chique gala, bedrijfsfeest of diner in de regio Den Haag. Dat is toch heel wat anders binnenkomen dan in de Toyota Aygo van je beste vriend! Succes gegarandeerd!

Bent u eigenaar van een bedrijf of onderneming, en wil je een ludieke reclameactie op poten zetten? Ook dan is het mogelijk om onze trouwauto te huren. Het geeft uw dienst of product meteen een chique uitstraling. Indien gewenst kunnen we de auto voor u bestickeren met uw bedrijfsnaam of – logo, zodat u maximale exposure genereert. Onze chauffeur rijdt u rond, zodat u zich volledig kunt richten op het campagnevoeren. Meer informatie? Mail ons op info@huureenengelsetaxi.nl, of bel ons even op 085 – 06 06 600.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.