• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto

Klassieke trouwauto huren voor je trouwdag

Voor je bruiloft wil je natuurlijk alles tot in de puntjes hebben geregeld. Op deze dag mag het je aan niets ontbreken. Samen met je partner heb je een weddingplanner ingehuurd om deze dag soepel te laten verlopen. Eigenlijk ontbreekt het jullie aan niets, maar er is toch iets dat mist… een klassieke witte trouwauto! Je hebt al naar moderne voertuigen gezocht, maar toch is dit niet echt waar je voorkeur naar uitgaat. Waar kan je deze bruidsauto nu beter huren dan via ons?

De meerwaarde van een klassieker

Je bent niet zozeer op zoek naar een cabrio of sportieve auto, maar je voorkeur gaat uit naar een klassieke witte trouwauto. Een trouwbus heb je al geregeld voor de gasten, alleen voor jou en je partner moet er nog opvallend vervoer worden geregeld. Waarom overweeg je geen klassieke witte trouwauto? Met deze klassieker maak je indruk op al je bruiloftsgasten en zorg je ervoor dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten!

Trouwen in stijl

En trouwen in stijl kun je zeker met onze Engelse Taxi’s. De witte Engelse Taxi werd in 1958 gelanceerd en maakt momenteel al meer dan 60 jaar deel uit van het straatbeeld van Londen en andere Engelse steden. Wij bieden jullie de mogelijkheid aan om een witte Engelse Taxi te huren voor jullie perfecte dag.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de donkergrijze Fairway Driver uit 1994 met Engelse Vlag op het dak? Het straalt de klassieke Engelse look uit en vooral voor mensen die Engeland en taxi’s geweldig vinden is het met recht een zeer mooie aanvulling op jullie trouwdag.

Wil je iets liever wat meer opvalt? Dan is het jullie zeker aan te raden om eens voor de Austin FX4 Plus uit 1988 roomwit van kleur met bordeaux rode dak te gaan. De Austin FX4 is door de jaren heen een echt icoon geworden. Zo onderscheidt het zich door het authentieke design en een duidelijke scheiding tussen de bestuurders- en passagiersruimte.

De auto was de opvolger van de Austin FX4 en had veiligheid hoog in het vaandel. Later was de Austin FX4 de eerste Londense Taxi die standaard met onafhankelijke voorwielophanging en vier deuren geleverd werd. Het wordt tot op de dag van vandaag als de eerste moderne Londen Taxi gezien.

Trouwen in stijl doe je met een klassieke huurauto. Daarmee huur je een eyecatcher waarmee je zeker wordt gezien. Zeker tijdens een bruiloft is dit belangrijk. De auto staat heel mooi op je trouwfoto’s. Zo heb je zelf nergens omkijken naar, hoe fijn is dat?

Ontvang een passende offerte

Ga direct met je weddingplanner of ceremoniemeester om tafel zitten en spreek je voorkeur uit voor een klassieke auto. Hij of zij kan direct aan de slag met het huren van de desbetreffende auto. Liever eerst een offerte ontvangen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Geef ook gerust je specifieke wensen aan ons door, dan zorgen wij voor een passend voertuig.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!