• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Slechts €75,- per uur
U zoekt een Klassieke Trouwauto? Huur een Engelse Taxi

Trouwauto

Klassieke trouwauto huren voor je trouwdag

Voor je bruiloft wil je natuurlijk alles tot in de puntjes hebben geregeld. Op deze dag mag het je aan niets ontbreken. Samen met je partner heb je een weddingplanner ingehuurd om deze dag soepel te laten verlopen. Eigenlijk ontbreekt het jullie aan niets, maar er is toch iets dat mist… een klassieke trouwauto! Je hebt al naar moderne voertuigen gezocht, maar toch is dit niet echt waar je voorkeur naar uitgaat. Waar kan je deze bruidsauto nu beter huren dan via ons?

De meerwaarde van een klassieker

Je bent niet zozeer op zoek naar een cabrio of sportieve auto, maar je voorkeur gaat uit naar een klassieke trouwauto. Een trouwbus heb je al geregeld voor de gasten, alleen voor jou en je partner moet er nog opvallend vervoer worden geregeld. Waarom overweeg je geen klassieke trouwauto? Met deze klassieker maak je indruk op al je bruiloftsgasten en zorg je ervoor dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten!

Trouwen in stijl

Trouwen in stijl doe je met een klassieke huurauto. Daarmee huur je een eyecatcher waarmee je zeker wordt gezien. Zeker tijdens een bruiloft is dit belangrijk. De auto staat heel mooi op je trouwfoto’s. Zo heb je zelf nergens omkijken naar, hoe fijn is dat?

Ontvang een passende offerte

Ga direct met je weddingplanner of ceremoniemeester om tafel zitten en spreek je voorkeur uit voor een klassieke auto. Hij of zij kan direct aan de slag met het huren van de desbetreffende auto. Liever eerst een offerte ontvangen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Geef ook gerust je specifieke wensen aan ons door, dan zorgen wij voor een passend voertuig.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.