• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur
Huur een échte Engelse Taxi al voor €75,- per uur*

Trouwauto huren Gouda

Gouda: het is niet zomaar een van de bekendste soorten kaas – het is ook de ideale plaats om te trouwen! Als je je speciale dag wil afsluiten met enkele prachtige trouwfoto’s, dan is deze stad perfect. Natuurlijk moet je op je trouwdag wel zorgen voor vervoer – en niet zomaar vervoer. Als getrouwd koppel verdien je het immers om in de watten te worden gelegd, en dat is precies waar een trouwauto huren voor zorgt!

Of je nu doorheen de historische kern van de stad wil rijden, of de omliggende natuur van Gouda wil ontdekken, allemaal wordt het mogelijk als je een trouwauto huurt. Op die manier gaat die speciale dag nog veel verder dan gewoon in het huwelijksbootje stappen: je ervaart meteen wat het is om samen op ontdekkingsreis te gaan!

Het belang van een trouwauto huren Gouda

Natuurlijk vraag je je misschien af, waarom zou ik een trouwauto huren? Ik heb toch zelf ook vervoer? Als die speciale dag eraan zit te komen, dan is het echter belangrijk dat je jezelf laat verwennen. Als aanstaande levenspartners is het dan ook misschien niet gepast om zelf naar de trouwceremonie te moeten rijden, om je daarna te haasten om op tijd op de fotoshoot te zijn!

Een Engelse cab huren als trouwauto is dan ook de ideale oplossing om overal op tijd te zijn, én in stijl aan te komen! Dankzij je eigen chauffeur hoef je je geen zorgen te maken over wanneer je waar moet zijn, en kan je ten volle genieten van het moment. De chauffeur kent de streek als zijn eigen broekzak, en dat geeft je natuurlijk heel wat gemoedsrust. Reken daarbij dat hij in gepaste kledij op het toneel verschijnt, en het wordt natuurlijk allemaal nog beter!

Een trouwauto: vrijheid en flexibiliteit

Natuurlijk is het belangrijkste nog altijd dat jullie op tijd aankomen op de trouwceremonie. En dat je naderhand ook tijdig ter plaatse bent voor een fotoshoot! Dat alles is geen enkel probleem als je beroep doet op een trouwauto met chauffeur in Gouda. Er wordt op voorhand besproken welke stops gemaakt moeten worden en wanneer jullie daar moeten zijn, zodat de chauffeur precies weet wat er van hem wordt verwacht.

Als je dan toch nog een extra stop wil maken of een andere route wil nemen, dan kan dat natuurlijk ook. Kortom, een trouwauto in Gouda garandeert een trouwdag vol luxe en onbezorgdheid!

Een trouwauto huren: het kan, in Gouda

Een Engelse cab is dan misschien niet het toonbeeld van luxe (althans op het eerste zich), toch biedt een dergelijk voertuig heel wat verrassingen. Zo moet een Londense Cab niet onderdoen voor een heuse limousine of bolide als het gaat om klasse en ruimte. Naast een uniek en opvallend uiterlijk biedt zo’n wagen immers heel wat plaats. Genoeg zelfs voor de grootste trouwjurk!

Comfort is dus geen enkel probleem als je gaat voor een trouwauto. Het gaat zelfs zo ver dat er eventueel nog passagiers meekunnen, zoals de bruidskindjes. Kortom, een dergelijke auto is het perfecte vervoersmiddel om je trouwdag net dat extra beetje luxe en uniciteit te geven – en er een onvergetelijke gelegenheid van te maken!

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.