• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto Leiden

Trouwauto huren Gouda

Gouda: het is niet alleen een van de bekendste soorten kaas – het is ook de ideale plaats om te trouwen! Als u uw speciale dag wilt afsluiten met enkele prachtige trouwfoto’s, dan is deze stad perfect. Natuurlijk moet u op uw trouwdag wel zorgen voor vervoer – en niet zomaar vervoer. Als getrouwd koppel verdien u het immers om in de watten te worden gelegd, en dat is precies waar onze trouwauto’s huren voor zorgt!

Of u nu doorheen de historische kern van de stad wil rijden, of de omliggende gebieden als bijvoorbeeld Haastrecht, Waddinxveen, Moordrecht wil ontdekken, allemaal wordt het mogelijk als u trouwauto huurt via Huureenengelsetaxi.nl. Op die manier gaat die speciale dag nog veel verder dan gewoon in het huwelijksbootje stappen: u ervaart meteen wat het is om samen op ontdekkingsreis te gaan!

Het belang van trouwautohuren Gouda

Natuurlijk vraag u zich misschien af, waarom zou ik trouwauto huren? Ik heb toch zelf ook vervoer? Als die speciale dag eraan zit te komen, dan is het echter belangrijk dat u uzelf laat verwennen. Als aanstaande levenspartners is het dan ook misschien niet gepast om zelf naar de trouwceremonie te moeten rijden, om u daarna te haasten om op tijd op de fotoshoot te zijn!

Engelse cabs huren als trouwauto of de keus voor een klassieke witte trouwauto is dan ook de ideale oplossing om overal op tijd te zijn én in stijl aan te komen! Dankzij uw eigen chauffeur hoeft u zich geen zorgen te maken over wanneer u waar moet zijn, en kunt u ten volle genieten van het moment. De chauffeurs kennen de streek als hun eigen broekzak, en dat geeft u natuurlijk heel wat gemoedsrust. Reken daarbij dat hij in gepaste kledij op het toneel verschijnt, en het wordt natuurlijk allemaal nog beter!

Engelse Trouwauto: vrijheid en flexibiliteit

Natuurlijk is het belangrijkste nog altijd dat u op tijd aankomt op de trouwceremonie. En dat u naderhand ook tijdig ter plaatse bent voor een fotoshoot! Dat alles is geen enkel probleem als u een beroep doet op een witte trouwauto met chauffeur in Gouda. Er wordt op voorhand besproken welke stops er gemaakt moeten worden en wanneer u ergens moet zijn, zodat de chauffeurs precies weten wat er van hen wordt verwacht.

Als u dan toch nog een extra stop wil maken of een andere route wilt nemen, dan kan dat natuurlijk ook. Kortom, een trouwauto via Huureenengelsetaxi.nl in Gouda garanderen een trouwdag vol luxe en onbezorgdheid!

Trouwauto huren: het kan in Gouda

Engelse cabs zijn dan misschien niet het toonbeeld van luxe (althans op het eerste zicht), toch bieden dergelijke voertuigen heel wat verrassingen. Zo zullen Londense Cabs niet onderdoen voor heuse limousines of bolides als het gaat om klasse en ruimte. Naast een uniek en opvallend uiterlijk bieden de wagens immers heel wat plaats. Genoeg zelfs voor de grootste trouwjurk!

Comfort is dus geen enkel probleem als u gaat voor een Engelse trouwauto . Het gaat zelfs zo ver dat er eventueel nog passagiers meekunnen, zoals de bruidskinderen. Kortom, dergelijke auto’s zijn het perfecte vervoersmiddel om uw trouwdag net dat extra beetje luxe en uniciteit te geven – en er een onvergetelijke gelegenheid van te maken!

Onze auto’s

Kiest u voor een van onze de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, grijze London cabs, 1988 (witte auto), de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte Engelse taxi’s, witte London cabs, klassieke trouwauto’s, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak of de klassieke Austin FX4 Plus?

Trouwauto huren Zuid-Holland

Op de foto met een kaas of een stroopwafel? Welnee, Gouda heeft echt wel wat meer te bieden dan dat. Hoewel het best grappig is als u uit Gouda komt om met een kaas te poseren… En het Huis van de stad, het nieuwe stadhuis, schijnt op een stroopwafel te lijken.

Maar Gouda heeft ook de langste kerk van Nederland en een prachtig stadhuis als u voor wat meer traditionele foto’s gaat.
Rondom Gouda liggen de gemeenten Reeuwijk, Waddinxveen, Moordrecht en Woerden met ieder hun eigen mooie plekjes. En Gouda wordt omringd door oer-Hollandse weilanden en polders. Kortom Gouda heeft genoeg te bieden.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Contactformulier