• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Fairway Driver Trouwauto

Als je in het Engelse Londen langs de kant van de weg je hand in de steekt, zul je zeker snel begroet worden door een vriendelijke taxichauffeur in een typische Londense taxi. En wanneer je gelukt hebt een klassieke versie zoals de Fairway Driver. Nu moet je in Nederland iets meer moeite doen, maar wij van huureenengelsetaxi.nl maken je het graag wat makkelijker.

Je kunt op deze website meerdere Engelse Taxi’s vinden. Deze taxi’s worden verhuurd voor bijzondere evenementen zoals een bruiloft of een promotie evenement. Door de jaren heen is de Fairway Driver een populaire taxi die voor verschillende evenementen gehuurd wordt.

Voor een bruiloft kan het de kers op de taart zijn betreft met de aankomst van het bruidspaar. De bijzondere look van de taxi brengt een bepaalde romantische sfeer met zich mee, maar leent zich niet alleen voor huwelijken maar ook voor beurzen en andere soorten evenementen.

De Londense Taxi huren voor jullie bruiloft

Een Engelse Taxi huren voor uw bruiloft? Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voornemen om te gaan trouwen! Wanneer jullie van plan bent om er een klassieke bruiloft van te maken, dan moet je weten dat onze Engelse Fairway Driver als trouwauto daar perfect bij past. De Engelse Taxi is bijzonder geschikt voor bruidsparen.

Het is heerlijk om aan te komen rijden in een Engelse Taxi als trouwauto samen met je toekomstige man of vrouw. Alle familie en vrienden staan vol smart op jullie te wachten en zijn benieuwd natuurlijk wat voor trouwauto het nu is geworden. Het is mogelijk om de Fairway Driver helemaal naar eigen persoonlijke stijl te vormen door gebruik te maken van decoratie zoals lintjes en bloemen.

En mocht je ook nog eens een thema bruiloft hebben met het thema Londen of Engeland, dan komt het helemaal goed uit. Kruip lekker tegen je bruid of bruidegom aan in de auto en geniet volop van het moment in een unieke taxi. Het is een klassieke trouwauto en een klassieke trouwauto huren is altijd de moeite waard!

Een cabrio of een sportieve auto is niet je keuze, maar je voorkeur gaat uit naar één van onze klassieke taxi’s. Met de klassieke Fairway Driver maak je altijd indruk op al je gasten en zorg je ervoor dat het vanaf het eerste moment al een dag wordt die jullie nooit meer zullen vergeten.

Trouwen in stijl met een klassieke trouwauto

Met het huren van een klassieke trouwauto zul je altijd in stijl trouwen. Het is een echte eyecatcher waarmee je zeker hoofden zal laten keren. Daarnaast staat de taxi er ook nog eens heel mooi op je trouwfoto’s en je hebt zelf nergens omkijken naar.

Ontvang een passende offerte

Ga direct met je weddingplanner of ceremoniemeester om tafel zitten en spreek je voorkeur uit voor een klassieke auto. Hij of zij kan direct aan de slag met het huren van de desbetreffende auto. Liever eerst een offerte ontvangen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Geef ook gerust je specifieke wensen aan ons door, dan zorgen wij voor een passend voertuig.

Zoekt u liever een witte Engelse taxi? Dat kan ook met onze Austin FX4 Plus!

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!