• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur
Huur een Engelse Taxi voor als Trouwauto & Gala auto in Amersfoort!

Trouwauto huren Amersfoort

Staan jullie op het punt te gaan trouwen in Amersfoort, of zijn de voorbereidingen net van start gegaan? Hoe het ook zij, op een gegeven moment speelt de vraag op hoe het vervoer op de grote dag geregeld moet worden. En bij een speciale dag hoort een speciale trouwauto. Niet voor niets kiezen de meesten er dan ook voor om een trouwauto te huren.

Kiezen jullie voor huren, dan zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos. Populaire nieuwkomer aan het firmament der trouwauto’s is de Engelse taxi, ook wel bekend als de London Cab. Deze oldtimer past perfect bij een bruiloft in het historierijke Amersfoort, met zijn prachtige oude centrum. Zien jullie het al voor je? Met de charmante Engelse taxi langs alle hotspots van Amersfoort voor de mooiste trouwfoto’s?
Exclusieve trouwauto met chauffeur huren in Amersfoort.

Op een bruiloft moet alles tiptop in orde te zijn. Als je gaat trouwen, wil je dat niks aan het toeval wordt overgelaten. Een opvallende trouwauto met professionele chauffeur hoort daar ook bij. Bij HuurEenEngelseTaxi.nl werken we met goedlachse bestuurders, die de omgeving van Amersfoort goed kennen. Zij zorgen ervoor dat jullie speciale net dat beetje extra krijgt.

Onze chauffeurs zitten uiteraard strak in het pak en brengen jullie overal heen. Vooraf bespreken we samen de route die jullie willen volgen en maken we een schema. Hoe laat begint de ceremonie, het feest, moeten er nog bruidsmeisjes en/of -jonkertjes worden opgepikt? Aan de hand van de antwoorden op deze vragen stellen we voor jullie de ultieme trouwrit(ten) samen.

Trouwauto huren voor andere gelegenheden

Onze ‘London Cabs’ staan te boek als trouwauto die je kunt huren, maar dat wil niet zeggen dat ze bij andere (feestelijke) gelegenheden uit de toon vallen. Sterker nog: ook bij chique gala’s, fancy diners of andere evenementen is arriveren in een Engelse taxi een prachtige binnenkomer. Wat is er nou leuker dan met een groep vrienden of vriendinnen voor de deur uit zo’n schitterende oldtimer te stappen?
Een klassieke trouwauto huren is ook een ludieke manier om als ondernemer reclame te maken. Wij kunnen de auto voor u bestickeren met uw bedrijfsnaam of logo, zodat u overal de aandacht trekt. Dat deden we al eerder voor bedrijven op de Jaarbeurs in Utrecht, Ahoy in Rotterdam, GelreDome in Arnhem en de Ziggo Dome in Amsterdam. Een prachtig gevalletje ‘stand out in the crowd’, opvallen tussen de meute!

Vintage road trips in Amersfoort

Vintage is helemaal hip en Amersfoort leent zich uitstekend voor populaire vintage road trips. De oldtimer Engelse taxi biedt hiertoe mogelijkheden, maar voor grote groepen is onze vintage dubbeldekker bus een aanrader. Deze felrode Londense bus uit 1969 biedt plaats aan 70 man en is uitgerust met een uitstekende muziekinstallatie en mengtafel. Alles is dus aanwezig voor een leuk feestje.
Met de dubbeldekker kunnen we vanuit Amersfoort alle kanten op. De prachtige dorpjes in de buurt bieden tal van mogelijkheden, maar ook de natuur is nooit ver weg. Vanuit Amersfoort ben je zo op de Utrechtse Heuvelrug en ook de Veluwe is goed bereikbaar. En ondertussen gaat in de bus het dak eraf. Figuurlijk dan, want hij moet nog even mee!

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.