• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Amersfoort

Staat u op het punt te gaan trouwen in Amersfoort of een van de naastgelegen gebieden als Zeist, Soest of Soesterberg? Of zijn de voorbereidingen net van start gegaan? Hoe het ook zij, op een gegeven moment speelt de vraag op hoe het vervoer op de grote dag geregeld moet worden. En bij een speciale dag hoort een speciale trouwauto. Niet voor niets kiezen de meesten er dan ook voor om trouwauto’s te huren.

Kiest u voor huren, dan zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos. Populaire nieuwkomer aan het firmament der trouwauto’s zijn de Engelse taxi’s, ook wel bekend als de London Cabs. Deze oldtimers passen perfect bij een bruiloft in het historierijke Amersfoort, met zijn prachtige oude centrum. Ziet u het al voor u? Met de charmante Engelse taxi’s langs alle hotspots van Amersfoort voor de mooiste trouwfoto’s?

Exclusieve trouwauto met chauffeur huren in Amersfoort

Op een bruiloft moet alles tiptop in orde te zijn. Als u gaat trouwen, wilt u dat niks aan het toeval wordt overgelaten. Opvallende witte trouwauto met professionele chauffeur horen daar ook bij. Bij HuurEenEngelseTaxi.nl werken we met goedlachse bestuurders, die de omgeving van Amersfoort goed kennen. Zij zorgen ervoor dat uw speciale dag net dat beetje extra krijgt.

Onze chauffeurs zitten uiteraard strak in het pak en brengen u overal heen. Vooraf bespreken we samen de route die u wilt volgen en maken we een schema. Hoe laat begint de ceremonie, het feest, moeten er nog bruidsmeisjes en/of -jonkers worden opgepikt? Aan de hand van de antwoorden op deze vragen stellen we voor u de ultieme trouwrit(ten) samen.

De Bruidsauto’s in het aanbod

Bij ons kunt u terecht voor het voordelig huren van witte London cabs, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, de klassieke Austin FX4 Plus, klassieke trouwauto’s, witte Engelse taxi, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), grijze London cabs, 1988 (witte auto).

Trouwauto’s huren voor andere gelegenheden

Onze ‘London Cabs’ staan te boek als trouwauto’s die u kunt huren, maar dat wil niet zeggen dat ze bij andere (feestelijke) gelegenheden uit de toon vallen. Sterker nog: ook bij chique gala’s, fancy diners of andere evenementen is arriveren in een Engelse taxi een prachtige binnenkomer. Wat is er nou leuker dan met een groep vrienden of vriendinnen voor de deur uit schitterende oldtimers te stappen?

Klassieke witte trouwauto’s huren is ook een ludieke manier om als ondernemer reclame te maken. Wij kunnen de auto’s voor u bestickeren met uw bedrijfsnaam of logo, zodat u overal de aandacht trekt. Dat deden we al eerder voor bedrijven op de Jaarbeurs in Utrecht, Ahoy in Rotterdam, GelreDome in Arnhem en de Ziggo Dome in Amsterdam. Een prachtig gevalletje van ‘stand out in the crowd’, opvallen tussen de meute!

Vintage road trips in Amersfoort

Vintage is helemaal hip en Amersfoort leent zich uitstekend voor populaire vintage road trips. De oldtimer Engelse taxi’s bieden hiertoe mogelijkheden, maar voor grote groepen zijn onze vintage dubbeldekker bussen een aanrader. Deze felrode Londense bussen uit 1969 bieden plaats aan 70 man en zijn uitgerust met een uitstekende muziekinstallatie en mengtafel. Alles is dus aanwezig voor een leuk feest.

Met de dubbeldekkers kunnen we vanuit Amersfoort alle kanten op. De prachtige dorpen in de buurt bieden tal van mogelijkheden, maar ook de natuur is nooit ver weg. Vanuit Amersfoort bent u zo op de Utrechtse Heuvelrug en ook de Veluwe is goed bereikbaar. En ondertussen gaat in de bussen het dak eraf. Figuurlijk dan, want hij moet nog even mee!

Trouwauto huren provincie Utrecht

Amersfoort is een zeer groene stad en is zelfs een keer uitgeroepen tot groenste stad van Europa. Daarnaast heeft Amersfoort een prachtig oud centrum waarvan een groot deel van de gebouwen nog uit de middeleeuwen stamt. Met een aantal kerken, stadspoorten en vele andere rijksmonumenten, zijn er in Amersfoort genoeg leuke plekjes te vinden voor een mooie trouwreportage. Bent u meer van de natuur? Bezoek dan Dierenpark Amersfoort.

Leuke plaatsen in de omgeving van Amersfoort zijn Hoogland en Hooglanderveen.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Contactformulier