• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur
Huur een Engelse Taxi voor als Trouwauto & Gala auto in Utrecht!

Trouwauto huren Utrecht

Wie Utrecht zegt, zegt De Dom. En ja, het beroemdste bouwwerk van de stad leent zich natuurlijk perfect voor onovertroffen trouwfoto’s. Maar de stad én de provincie Utrecht hebben nog zoveel meer te bieden. Wat te denken aan de sfeervolle grachtjes, de historische binnenstad, de prachtige geveltjes, de Pieterskerk of Kasteel Vredenburg?

Buiten de provinciehoofdstad vind je de Utrechtse Heuvelrug: een geweldige locatie voor trouwfoto’s in de natuur. Of het pittoreske Oudewater, met zijn sprookjesachtige straatjes en beschermde middeleeuwse centrum. Keuze te over dus, maar hoe kom je daar? Precies: een trouwauto huren in Utrecht. Dat is dé perfecte manier om jullie trouwdag helemáál onvergetelijk te maken.

Trouwauto huren in Utrecht met chauffeur

Het huren van een originele Engelse taxi geeft namelijk nog meer kleur aan jullie grote dag. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens origineel. De échte Londense ‘cabs’ vallen op in het Nederlandse straatbeeld en geven jullie trouwdag een extra feestelijk tintje. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze goedgeklede en vrolijke chauffeurs, die Utrecht en omgeving op hun duimpje kennen.

Zij zorgen ervoor dat jullie op de gewenste plekken komen. Willen jullie nog even langs een ouderlijk huis rijden? Of stoppen op de Heuvelrug voor een fotoshoot? Komt voor elkaar. We nemen vooraf gezamenlijk jullie wensen door en stemmen onze route in of rond Utrecht daarop af. En mochten jullie op de trouwdag alsnog een ludieke ingeving krijgen, dan maakt onze chauffeur net zo makkelijk rechtsomkeert. Alles voor de perfecte belevenis!

Luxe trouwauto huren in Utrecht

Bij luxe denken jullie waarschijnlijk niet meteen aan een Engelse taxi, maar eerder aan een limousine of een moderne bolide. Maar vergis je niet! Onze cabs zijn niet alleen fraai en uniek, ze beschikken ook nog eens over veel ruimte. Een grote trouwjurk is dus geen enkel probleem. Jullie worden in de trouwauto dus comfortabel van plek naar plek gereden. Ook is er genoeg ruimte voor medepassagiers.

Veel bruidsparen kiezen er namelijk voor om de bruidsmeisjes en -jonkertjes mee te nemen in de trouwauto. Ook dat is in onze ruime Engelse taxi’s geen enkel probleem. Jullie komen dus altijd gezamenlijk aan bij de ceremonie, in de kerk of op het feest. Afhankelijk van jullie wensen en voorkeuren, uiteraard.

Exclusieve auto huren voor andere gelegenheden

Naast een trouwauto huren in Utrecht, kun je bij ons ook terecht als je op zoek bent naar een exclusieve auto voor andere feestelijke gelegenheden. De Engelse taxi’s met chauffeur kunnen namelijk ook worden gebruikt bij gala’s. Je wordt dan in stijl voor de deur afgezet, zodat je meteen een verpletterende indruk maakt.

Ben je op zoek naar vervoer voor een grote groep personen, maar wil je iets anders dan een standaard bus? Dan is onze ouderwetse, rode dubbeldekker een absolute aanrader. De bus biedt plaats aan 70 personen en is onder meer uitgerust met een uitstekende geluidsinstallatie. De dubbeldekker bus stamt uit 1969 en heeft dus een echte ‘oldskool feel’. Succes verzekerd!

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.