• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Utrecht

Wie Utrecht zegt, zegt De Dom. En ja, het beroemdste bouwwerk van de stad leent zich natuurlijk perfect voor onovertroffen trouwfoto’s. Maar de stad én de provincie Utrecht hebben nog zoveel meer te bieden. Wat te denken aan de sfeervolle grachten, de historische binnenstad, de prachtige gevels, de Pieterskerk of Kasteel Vredenburg?

Buiten de provinciehoofdstad vindt u de Utrechtse Heuvelrug: een geweldige locatie voor trouwfoto’s in de natuur. Of het pittoreske Oudewater, met zijn sprookjesachtige straatjes en beschermde middeleeuwse centrum. Keuze te over dus, maar hoe komt u daar? Precies: trouwauto huren in Utrecht of naast gelegen plaatsen als Nieuwegein, Bunnik, Zeist Montfoort of Houten. Dat is dé perfecte manier om uw trouwdag helemáál onvergetelijk te maken.

Trouwauto huren in Utrecht met chauffeur

Het huren van originele Engelse taxi’s geeft namelijk nog meer kleur aan uw grote dag. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens origineel. De échte Londense ‘cabs’ vallen op in het Nederlandse straatbeeld en geven uw trouwdag een extra feestelijk tint. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze goedgeklede en vrolijke chauffeurs, die Utrecht en omgeving op hun duimpje kennen.

Zij zorgen ervoor dat u op de gewenste plekken komt. Wilt u nog even langs een ouderlijk huis rijden? Of stoppen op de Heuvelrug voor een fotoshoot? Komt voor elkaar. We nemen vooraf gezamenlijk uw wensen door en stemmen onze route in of rond Utrecht daarop af. En mocht u op de trouwdag alsnog een ludieke ingeving krijgen, dan maken onze chauffeurs net zo makkelijk rechtsomkeert. Alles voor de perfecte belevenis!

Luxe trouwauto huren in Utrecht

Bij luxe denken uw waarschijnlijk niet meteen aan Engelse taxi’s, maar eerder aan limousines of moderne bolides. Maar vergis u niet! Onze cabs zijn niet alleen fraai en uniek, ze beschikken ook nog eens over veel ruimte. Een grote trouwjurk is dus geen enkel probleem. U wordt in de trouwauto dus comfortabel van plek naar plek gereden. Ook is er genoeg ruimte voor medepassagiers.

Veel bruidsparen kiezen er namelijk voor om de bruidsmeisjes en -jonkers mee te nemen in de trouwauto’s. Ook dat is in onze ruime Engelse taxi’s geen enkel probleem. U komt dus altijd gezamenlijk aan bij de ceremonie, in de kerk of op het feest. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren, uiteraard.

Onze Bruidsauto’s

U kunt bij ons kiezen voor een van de volgende comfortabele huurauto’s: grijze London cabs, witte Engelse taxi’s, de klassieke Austin FX4 Plus, witte London cabs, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), 1988 (witte auto), de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, de grijze Engelse taxi’ met bordeaux rood dak en chrome velgen, witte trouwauto en klassieke trouwauto’s.

Exclusieve auto’s huren voor andere gelegenheden

Naast trouwauto huren in Utrecht, kunt u bij ons ook terecht als u op zoek bent naar exclusieve auto’s voor andere feestelijke gelegenheden. De Engelse taxi’s met chauffeurs kunnen namelijk ook worden gebruikt bij gala’s. U wordt dan in stijl voor de deur afgezet, zodat u meteen een verpletterende indruk maakt.

Ben u op zoek naar vervoer voor een grote groep personen, maar wil u iets anders dan standaard bussen? Dan zijn onze ouderwetse, rode Engelse dubbeldekkers absolute aanraders. De bussen bieden plaats aan 70 personen en zijn onder meer uitgerust met een uitstekende geluidsinstallatie. De dubbeldekker bussen stammen uit 1969 en hebben dus een echte ‘oldskool feel’. Succes verzekerd!

Trouwauto huren provincie Utrecht!

Denkt u aan Utrecht, dan denkt u aan De Dom. En dat is natuurlijk een prachtige achtergrond voor een aantal bruidsfoto’s. Maar Utrecht heeft meer te bieden. De historische binnenstad met grachten en mooie gevels, de Pieterskerk en, voor een vleug romantiek: Kasteel De Haar en Kasteel Vredenburg. Voor mooie natuur gaat u natuurlijk naar de Utrechtse Heuvelrug.

Leuke plekjes in de omgeving vindt u in Lopik, Oudewater en Rhenen. Vooral Oudewater heeft veel mooie achtergronden voor foto’s. Een deel van het centrum is tot beschermd stadsgezicht verklaard. Gaan uw naar Rhenen? Dan is de Grebbeberg natuurlijk niet te missen.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Contactformulier