• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur
Klassieker huren als Trouwauto of Gala auto?

Engelse Taxi in de regio

Op zoek naar een klassieke trouwauto in uw provincie? Denk dan eens aan een originele Engelse taxi. Deze prachtig vormgegeven bruidsauto lijkt er wel voor gemaakt om bruidsparen te vervoeren. Niet alleen vanwege zijn prachtige uiterlijk maar ook omdat hij binnen heerlijk ruim is zodat grote bruidsjurken met hoepels en slepen er goed inpassen. Hij is uiteraard ook enorm comfortabel; en dat past natuurlijk goed bij een dag waarop alles even alleen om jullie draait.

Huur een Engelse trouwauto!

Onze klassieke Engelse taxi vervoert jullie graag tussen de verschillende locaties die jullie bezoeken op jullie trouwdag. Van het ouderlijk huis van de bruid naar het stadhuis, van het stadhuis naar de kerk, van de kerk naar de fotolocaties, van de fotolocaties naar het restaurant en van het restaurant naar het partycentrum, om maar wat voorbeelden te noemen.

En wat nog mooier is, onze chauffeur weet overal de mooiste plekjes te vinden voor prachtige trouwfoto’s. Voor een voorproefje kun je hieronder op de plaats van jullie keuze klikken. Wij wensen jullie veel plezier met de voorbereiding van jullie huwelijk!

De Engelse taxi als gala auto huren?

Een gala auto huren voor een gala van jouw studentenvereniging of school? Dan zit je bij ons helemaal goed. Je verschijnt in stijl met je gala-partner aan je zijde. Een gala auto huren is bovendien ideaal voor bedrijfsevenementen of het maken van reclame. Je trekt met deze auto al snel de aandacht van het publiek, dus een betere reclame voor je bedrijf kun je je niet wensen. Haal alles uit de kast en maak de keuze voor een luxe gala auto ter promotie van jouw bedrijfsactiviteiten. Iets waar je zeker geen spijt van krijgt!

Trouwauto Zuid-Holland

Trouwauto Noord-Holland

Trouwauto Zeeland

Trouwauto Noord-Brabant

Trouwauto Utrecht

Trouwauto Limburg

Trouwauto Gelderland

Trouwauto Overijssel

Trouwauto Drenthe

Trouwauto Friesland

Trouwauto Groningen

Trouwauto Flevoland