• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto Leiden

Engelse Taxi in de regio

Op zoek naar klassieke trouwauto in uw provincie? Denk dan eens aan originele Engelse taxi of witte trouwauto. Deze prachtig vormgegeven bruidsauto’s lijken er wel voor gemaakt om bruidsparen te vervoeren. Niet alleen vanwege hun prachtige uiterlijk, maar ook omdat ze binnen heerlijk ruim zijn, zodat grote bruidsjurken met hoepels en slepen er goed inpassen. Ze zijn uiteraard ook enorm comfortabel en dat past natuurlijk goed bij een dag waarop alles even alleen om u draait.

Onze auto’s

We bieden de volgende huurauto’s aan tegen lage tarieven: de 1988 (witte auto), witte trouwauto, de klassieke Austin FX4 Plus, witte London cab, witte Engelse taxi, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, grijze London cabs. (coronaproof)

Witte Trouwauto of donkerkleurige Engelse Taxi

Onze klassieke Engelse taxi’s vervoeren u graag tussen de verschillende locaties die u bezoekt op uw trouwdag. Van het ouderlijk huis van de bruid naar het stadhuis, van het stadhuis naar de kerk, van de kerk naar de fotolocaties, van de fotolocaties naar het restaurant en van het restaurant naar het partycentrum, om maar wat voorbeelden te noemen.

En wat nog mooier is, onze chauffeurs weten overal de mooiste plekjes te vinden voor prachtige trouwfoto’s. Voor een voorproefje kunt u hieronder op de plaats van uw keuze klikken. Wij wensen u veel plezier met de voorbereiding van uw huwelijk!

De Engelse taxi als gala auto huren?

Gala auto’s huren voor een gala van uw studentenvereniging of school? Dan zit u bij ons helemaal goed. U verschijnt in stijl met uw gala-partner aan uw zijde. Gala auto’s huren is bovendien ideaal voor bedrijfsevenementen of het maken van reclame. U trekt met deze auto’s al snel de aandacht van het publiek, dus een betere reclame voor uw bedrijf kunt u zich niet wensen. Haal alles uit de kast en maak de keuze voor luxe gala auto’s ter promotie van uw bedrijfsactiviteiten. Iets waar u zeker geen spijt van krijgt!

Trouwauto Zuid-Holland

Trouwauto Noord-Holland

Trouwauto Zeeland

Trouwauto Noord-Brabant

Trouwauto Utrecht

Trouwauto Limburg

Trouwauto Gelderland

Trouwauto Overijssel

Trouwauto Drenthe

Trouwauto Friesland

Trouwauto Groningen

Trouwauto Flevoland