• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur
Huur een échte Engelse Taxi al voor €75,- per uur*

Trouwauto huren Delft

Welkom in de Prinsenstad. In Delft wordt dagelijks opnieuw een stukje geschiedenis geschreven. Willem van Oranje werd er enkele eeuwen terug vermoord en de Oranjes worden er nog steeds traditioneel bijgezet. In een stad waar prinsen en prinsessen rusten, is het fabelachtig trouwen. In Delft worden herinneringen voorgoed in het geheugen gegrift en moeten prachtige kiekjes ze in al hun details vereeuwigen.

 

De vier hofjes van Delft zijn klassiek een populaire locatie om foto’s te maken, maar ook de Oostpoort en de Voldersgracht doen het goed. Stuk voor stuk zijn het locaties waar je met jouw eigen Engelse trouwauto kan genieten van een rijke geschiedenis. Wordt het jullie even teveel? Dan vraag je jouw eigen chauffeur om je even naar een rustiger plekje te vervoeren. Het Arboretum Heempark is in dat geval een echte aanrader, maar onze chauffeurs kennen ook de andere rustige plekjes in Delft.

 

Trouwauto huren Delft: probeer eens een oldtimer

Met de rijke geschiedenis die Delft kent, is het een origineel idee om een charmante Engelse cab in te schakelen. Net zoals je ze ziet in het historisch hart van Londen, brengt jouw persoonlijke chauffeur je naar alle leuke plaatsjes in Delft en de omgeving. De chauffeurs zitten steeds strak in het pak en maken een onmisbaar onderdeel uit van jouw onvergetelijke belevenis te Delft. Hij kent alle unieke plekjes op z’n duimpje en weet steeds waar je de beste foto’s maken kan.

 

Exclusiviteit staat centraal en de Engelse Cab doet graag dienst als uniek decorstuk tijdens jullie fotomoment. Nog snel even binnenspringen in het ouderlijk huis? De exclusieve Britse oldtimer baant zich razendsnel een weg door het verkeer, terwijl de geschoolde privéchauffeur de snelste wegjes kent. Vooraf bespreken we dan wel de planning en jullie voorkeuren, maar onze chauffeurs plaatsen jullie belevenis steeds centraal, waardoor een instant wijziging helemaal geen probleem hoeft te zijn. Net zoals een echte taxichauffeur brengt de Engelse cab je naar waar je ook echt wilt zijn.

 

Liever een ruime trouwauto huren te Delft?

Kies je voor een trouwjurk met een extra lange sleep of moeten de favoriete bruidsmeisjes mee in de wagen? Dan kies je toch gewoon voor een extra ruime trouwauto. Indien gewenst gaan wij het contact aan met de ceremoniemeester en gaan wij na welke wagen het best past bij jullie trouwdienst. Zo ben je steeds zeker van jouw stuk.

 

Eventueel kan je bijvoorbeeld een extra ruime oldtimer als trouwauto huren, waarbij wij comfort en ruimte garanderen. Een flesje champagne of de nodige voorzorgsmaatregelen voor de kleinste bruidsjonkertjes? Vooraf maken we de nodige afspraken en zorgen we ervoor dat alles grandioos verloopt.

 

Trouwauto huren als exclusieve wagen

Alhoewel onze focus duidelijk lijkt te liggen op trouwwagens, hoeft dat zeker geen verplichting te zijn. De Engelse cabs kunnen immers ook voor speciale evenementen ingezet worden in zowel Delft als de omliggende regio’s. Onder andere tijdens galafeesten, zakelijke bijeenkomsten en verjaardagsfeestjes doen ze vaak dienst. Ook hier wordt gekozen voor een stijlvolle chauffeur in maatpak.

 

Bovendien kan je ook een trouwauto huren voor promotionele doeleinden. Zo worden onze Engelse cabs soms gehuurd voor de opening van een nieuw bedrijfspand en worden ze dan voorzien van met het logo van het bedrijf. Van campagne voeren voor een (nieuwe) onderneming tot het veroveren van de harten van alle zakenpartners: een trouwauto huren als exclusieve wagen is altijd een goed idee.

 

Kosten trouwauto huren Delft

Een trouwauto huren te Delft hoeft geen dure grap te zijn, integendeel. Voor de Engelse Cabs wordt een startprijs gerekend van € 75/uur (incl. btw) en een eventuele meerprijs van € 37,5 per half uur extra reistijd. Wat betreft de gereden kilometers voorzien wij een extra lage kilometervergoeding van slechts € 0,25/km.

 

Voor een exacte berekening en een vrijblijvende offerte verwijzen wij graag door naar onderstaand formulier, of kan contact opgenomen worden via 085.06.06.600 of info@huureenengelsetaxi.nl.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.