• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Delft

Welkom in de Prinsenstad. In Delft wordt dagelijks opnieuw een stuk geschiedenis geschreven. Willem van Oranje werd er enkele eeuwen terug vermoord en de Oranjes worden er nog steeds traditioneel bijgezet. In een stad waar prinsen en prinsessen rusten, is het fabelachtig trouwen. In Delft worden herinneringen voorgoed in het geheugen gegrift en moeten prachtige kiekjes ze in al hun details vereeuwigen.

De vier hofjes van Delft zijn klassiek een populaire locatie om foto’s te maken, maar ook de Oostpoort en de Voldersgracht doen het goed. Stuk voor stuk zijn het locaties waar u met jouw eigen Engelse trouwauto’s kan genieten van een rijke geschiedenis. Wordt het u even teveel? Dan vraagt u uw eigen chauffeur om u even naar een rustiger plekje te vervoeren. Het Arboretum Heempark is in dat geval een echte aanrader, maar onze chauffeurs kennen ook de andere rustige plekjes in Delft.

Trouwauto huren Delft: probeer eens een oldtimer

Met de rijke geschiedenis die Delft kent, is het een origineel idee om onze charmante Engelse cabs of witte trouwauto in te schakelen. Net zoals u ze ziet in het historisch hart van Londen, brengt uw persoonlijke chauffeur u naar alle leuke plaatsjes in Delft en de omgeving. De chauffeurs zitten steeds strak in het pak en maken een onmisbaar onderdeel uit van uw onvergetelijke belevenis te Delft. Hij kent alle unieke plekken op z’n duimpje en weet steeds waar u de beste foto’s kan maken.

Exclusiviteit staat centraal en de Engelse Cabs of witte trouwauto doen graag dienst als uniek decorstuk tijdens uw fotomoment. Nog snel even binnenspringen in het ouderlijk huis? De exclusieve Britse oldtimer baant zich razendsnel een weg door het verkeer, terwijl de geschoolde privéchauffeur de snelste wegen kent. Vooraf bespreken we dan wel de planning en uw voorkeuren, maar onze chauffeurs plaatsen uw belevenis steeds centraal, waardoor een instant wijziging helemaal geen probleem hoeft te zijn. Net zoals een echte taxichauffeur brengen de Engelse cabs u naar waar u ook echt wilt zijn.

Liever ruime trouwauto huren te Delft?

Kiest u voor een trouwjurk met een extra lange sleep of moeten de favoriete bruidsmeisjes mee in de wagen? Dan kiest u toch gewoon voor extra ruime trouwauto’s. Indien gewenst gaan wij het contact aan met de ceremoniemeester en gaan wij na welke wagen het best past bij uw trouwdienst. Zo ben u steeds zeker van uw zaak.

Eventueel kunt u bijvoorbeeld een extra ruime oldtimer als trouwauto huren, waarbij wij comfort en ruimte garanderen. Een fles champagne of de nodige voorzorgsmaatregelen voor de kleinste bruidsjonkers? Vooraf maken we de nodige afspraken en zorgen we ervoor dat alles grandioos verloopt.

Trouwauto huren als exclusieve wagen

Alhoewel onze focus duidelijk lijkt te liggen op trouwwagens, hoeft dat zeker geen verplichting te zijn. De Engelse cabs kunnen immers ook voor speciale evenementen ingezet worden in zowel Delft als de omliggende regio’s. Onder andere tijdens galafeesten, zakelijke bijeenkomsten en verjaardagsfeestjes doen ze vaak dienst. Ook hier wordt gekozen voor een stijlvolle chauffeur in maatpak.

Bovendien kunt u de trouwauto’s ook huren voor promotionele doeleinden. Zo worden onze Engelse cabs soms gehuurd voor de opening van een nieuw bedrijfspand en worden ze dan voorzien van met het logo van het bedrijf. Van campagne voeren voor een (nieuwe) onderneming tot het veroveren van de harten van alle zakenpartners: trouwauto’s huren als exclusieve wagens is altijd een goed idee.

Ons Trouwauto aanbod

Kies uit ons wagenpark voor het huren van een perfecte auto voor uw speciale dag. Wij bieden witte Engelse taxi’s, klassieke trouwauto’s, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte trouwauto, witte London cabs, grijze London cabs, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de klassieke Austin FX4 Plus, 1988 (witte auto) en grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak.

Kosten trouwauto huren Delft

Trouwauto’s huren te Delft hoeft geen dure grap te zijn, integendeel. Voor de Engelse Cabs wordt een startprijs gerekend vanaf 80/uur (incl. btw) en een eventuele meerprijs van € 37,5 per half uur extra reistijd. Wat betreft de gereden kilometers voorzien wij een extra lage kilometervergoeding van slechts € 0,50/km.

Voor een exacte berekening en een vrijblijvende offerte verwijzen wij graag door naar onderstaand formulier, of kan contact opgenomen worden via 085.06.06.600 of info@huureenengelsetaxi.nl.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!