• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €75,- per uur
Huur een échte Engelse Taxi al voor €75,- per uur*

Austin FX4 Plus Trouwauto

Binnenkort beschikbaar

Altijd al een grote fan van Engelse taxi’s geweest? Dan ga je zeker de Austin FX4 Plus geweldig vinden. Wanneer je voor een witte Engelse taxi zoals de Austin FX4 Plus kiest, dan kies je direct voor stijl. Via onze website is het heel simpel om een Engelse taxi te huren voor elk evenement.

Op deze website zul je verschillende Engelse Taxi’s vinden die verhuurd kunnen worden voor bijvoorbeeld een evenement of een bruiloft. Het is een populaire taxi die vaak verhuurd worden voor speciale ritten.

Je moet dan bijvoorbeeld denken aan een leuke rit voor een zakenrelatie van het vliegveld naar jouw bedrijf of voor een themafeest, bruiloft of een bedrijfsuitje. De iconische look van deze Londense cab zorgt voor veel plezier tijdens het rijden.

De Austin FX4 Plus uitgelicht

De Austin FX4 Plus uit de jaren 70 is zeker een prachtige en klassieke auto die jarenlang dienst gedaan heeft als Londense taxi. Het is een authentieke taxi die vele mensen langs de Big Ben, Buckingham Palace en andere beroemde plekken in Londen rondgereden.

Na de nodige kilometers in het centrum van Londen is de witte Engelse taxi naar Nederland verscheept. En na de grondige renovatie in Nederland rijdt de Austin FX4 Plus nu haar kilometers over de Nederlandse wegen en doet het momenteel dienst als gala auto, promotie auto én witte trouwauto.

Het is een ideale witte trouwauto door de ruimte die het achterin heeft. De klassieke auto heeft een grote bank, waardoor er veel beenruimte is voor de mensen die achterin zitten. Daarnaast kunnen er twee extra bankje uitgeklapt worden, zodat eventueel de bruidskinderen ook mee kunnen rijden. In totaliteit kunnen er maximaal 5 personen vervoerd worden en is arriveren in stijl altijd gegarandeerd.

Huur een witte trouwauto

Wanneer je een Engelse taxi zoals Austin FX4 Plus wilt huren voor je bruiloft, dan ben je bij ons aan het juist adres. Vooral als je een klassieke bruiloft wilt gaan vieren, past de Engelse taxi hier perfect bij. Het trouwen in een Engelse taxi is dan ook zeer romantisch en zorgt ervoor dat je als bruidspaar in stijl arriveert.

Maar ook voor zakelijke evenementen kunnen onze (witte) Engelse taxi’s gebruikt worden. Mocht je een product willen lanceren, dan kun je dit in klasse doen in combinatie met één van onze Engelse taxi’s. De Austin FX4 Plus wordt dan ook voor veel promotionele evenementen gebruikt en het heeft altijd veel bekijks bij de bezoekers van deze evenementen.

Ontvang een passende offerte

Ga direct met je weddingplanner of ceremoniemeester om tafel zitten en spreek je voorkeur uit voor een klassieke auto. Hij of zij kan direct aan de slag met het huren van de desbetreffende auto.

Of wil je de Engelse taxi gebruiken tijdens een promotioneel evenement of deze meerdere dagen gebruiken voor evenementen? Vraag eens meer informatie op over wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Liever eerst een offerte ontvangen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Geef ook gerust je specifieke wensen aan ons door, dan zorgen wij voor een passend voertuig.

Zoekt u liever een andere Engelse taxi? Dat kan ook met onze Fairway Driver!

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.