• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Austin FX4 Plus Trouwauto

De perfecte witte trouwauto huur je bij ons!

Ben je op zoek naar een witte trouwauto waarmee je een spetterende indruk op jouw gasten zult achterlaten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een klassieke Engelse taxi die perfect als trouwauto is te gebruiken.

Mooiste dag van je leven

Wanneer je trouwt, is dat natuurlijk de mooiste dag van je leven. Het is dé dag waar de meeste toekomstige bruiden al van jongs af aan naar uitkijken. Het is namelijk dé dag waar je als bruid en bruidegom in het middelpunt van de belangstelling staat. Op deze dag hoort natuurlijk alles tot in de puntjes te zijn verzorgd. Als toekomstige bruid en bruidegom wil je dan ook geheel in stijl op de trouwlocatie arriveren. In onze witte trouwauto de Austin FX4 Plus doe je dat zeker weten!

Wat is de Austin FX4 Plus?

De Austin FX4 Plus is een prachtige, klassieke auto uit de jaren ’70 van de vorige eeuw. Dit model werd jarenlang in Londen als taxi gebruikt. Na de nodige kilometers in het centrum van Londen te hebben gereden, is een witte variant van de auto naar Nederland verscheept. In Nederland onderging de auto een grondige renovatie. Momenteel kun je deze auto als trouwauto voor jouw bruiloft huren. Vooral wanneer je een klassieke, stijlvolle bruiloft gaat vieren, past deze witte trouwauto perfect bij de mooiste dag van jouw leven.

Waarom kiezen voor de Austin FX4 Plus als witte trouwauto?

Je vraagt je misschien af waarom wij zo enthousiast zijn over de Austin FX4 Plus als witte trouwauto. De grootste reden hebben we al eens genoemd. Het is een ouderwetse Engelse taxi die behoorlijk veel klasse uitstraalt. Bovendien huur je de auto altijd inclusief chauffeur. Dat betekent dat jij of jouw geliefde op de mooiste dag van jullie leven niet zelf hoeven te rijden. Dat is nog eens luxe!

Wanneer je op een geheel stijlvolle manier op jouw bruiloft wilt arriveren, is dit dus dé perfecte auto.

Veel ruimte

Daarnaast is de auto ook ideaal als trouwauto te gebruiken, doordat het achterin veel ruimte heeft. Dat is natuurlijk perfect om cadeautjes in te vervoeren. En heeft u misschien bruidsmeisjes die u mee wilt laten rijden? Dan kunnen die prima op de grote achterbank plaatsnemen. In totaal kunnen maar liefst 5 personen in deze auto worden vervoerd. Dat is natuurlijk perfect als je naast het bruidspaar nog andere mensen wilt vervoeren.

Ook voor andere evenementen geschikt

Vind je de Austin FX4 Plus een mooie auto en wil je hem niet voor een bruiloft huren? Natuurlijk kun je deze auto bij ons ook voor andere evenementen huren. Doordat de auto er prachtig uitziet, trekt hij veel bekijks. Hierdoor is de auto ideaal te gebruiken voor promotionele evenementen. Wil je graag met klasse een product lanceren? Dan kun je dat door middel van deze auto prima doen!

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Zie jij het wel zitten om samen met jouw geliefde van deze witte trouwauto gebruik te maken? Dan mag je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Probeer jouw aanvraag zo volledig mogelijk in te vullen, zodat wij jou een zo compleet mogelijke prijsindicatie kunnen geven.

Heb je eerst nog wat vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld de beschikbaarheid van deze auto? Wat je vraag ook is, je mag altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Contactformulier