• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur
Huur een échte Engelse Taxi al voor €75,- per uur*

Trouwauto huren Zoetermeer

Trouwen is een belangrijke gebeurtenis voor jullie beiden, en een goede organisatie is dan ook essentieel. De grote dag moet slagen, en daarvoor zijn natuurlijk wat voorbereidingen voor nodig – en een goed oog voor detail! Een trouwauto is ongetwijfeld één aspect dat bij die voorbereiding komt kijken, en die kan je dan ook eenvoudig huren.

Een Engelse cab is daarbij een van de populairste trouwauto’s van het moment, juist door de unieke uitstraling van zo’n voertuig. Niet enkel voor trouwfeesten, maar ook voor andere feestelijke evenementen kiest men vaak voor een Engelse taxi. Charmant, stylish en sierlijk, allemaal zijn het eigenschappen van zo’n wagen – en dat maakt het dan ook de ideale keuze voor jullie trouwfeest!

De klassieke toer op met een trouwauto Zoetermeer

Een Londense taxi is meer dan een voertuig: het is een concept. Het woord klassieker staat er haast synoniem voor, en dat is dan ook de perfecte manier om je trouwfeest af te werken. Op die speciale dag sta je als koppel immers niet stil: zo kan het zijn dat je na het trouwfeest zelf ook nog eens naar een fotoshoot moet, of je gasten moet ontvangen op de ceremonie naderhand. Allemaal zaken die het gebruik van een stijlvolle, opvallende en betrouwbare trouwauto belangrijk maken!

Zoetermeer is een van de mooiste streken van Nederland, en daar wil je op je trouwdag dan ook eens van kunnen profiteren. De chauffeur brengt je tot in alle kleine en gezellige hoekje van de streek, zodat de speciale dag nog unieker wordt. Of je nu prachtige foto’s wil nemen in de omringende natuurstreek, of door het centrum van de regio wil toeren, alles is mogelijk!

Je eigen chauffeur: het kan, op jullie trouwdag!

Ja, het organiseren van een trouwdag vraagt heel wat van het koppel – maar als het er op aan komt willen jullie eigenlijk gewoon genieten! Dankzij een trouwauto met chauffeur moet je je in elk geval geen zorgen meer maken over vervoer, en dat maakt het natuurlijk veel aangenamer. Dankzij deze chauffeur, die de streek als zijn broekzak kent en je overal naartoe mee kan nemen, kan je helemaal achteroverleunen in de zetel en genieten van de luxe en het comfort van een koninklijk bruidspaar!

Dat wordt natuurlijk nog beter gemaakt door het feit dat ook de chauffeur op de gelegenheid is gekleed, en precies doet wat je van hem of haar verwacht. Welke route jullie willen nemen en welke stops jullie willen maken, worden de avond voor de speciale dag besproken, zodat het tijdsschema tot in de kleinste details kan worden voorbereid en gevolgd.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen aanpassingen gemaakt kunnen worden; als je toch liever een andere weg neemt in Zoetermeer of een extra stop wil inlassen, dan kan dat zonder probleem!

Een luxueuze oldtimer in Zoetermeer

Natuurlijk is een dergelijke wagen niet enkel bedoeld voor trouwgelegenheden. Ook kan je zo’n wagen huren als je in stijl op een galafeest wil toekomen, of meteen een goede indruk wil maken op een bedrijfsfeestje of heus diner. Hoe dan ook garandeert een dergelijke huurauto in Zoetermeer dat de gelegenheid in stijl en luxe wordt ingezet en wordt afgesloten. Tenslotte is het ook mogelijk om uw trouwauto te laten bedrukken met het logo van uw bedrijf, om zo nog meer exposure te garanderen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.