• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Zoetermeer

Wanneer u gaat trouwen, staat langere tijd alles in het teken van de grote dag. Niks kan aan het toeval worden overgelaten, want bij een bruiloft is perfectie het streven. Daarbij komen uiteraard ook de trouwauto’s aan bod. In de meeste gevallen wordt gekozen voor het huren van trouwauto’s.

In die categorie winnen de originele Engelse cabs uit Londen en witte trouwauto’s snel aan populariteit, overigens ook voor andere feestelijke evenementen. En dat is niet verwonderlijk. De Engelse taxi’s zijn namelijk elegant, stijlvol en bovenal charmant. Daarmee zijn het de perfecte trouwauto’s om te huren voor de dag van uw leven.

Trouwen is een belangrijke gebeurtenis voor u beiden en een goede organisatie is dan ook essentieel. De grote dag moet slagen, en daarvoor zijn natuurlijk wat voorbereidingen voor nodig – en een goed oog voor detail! Trouwauto’s zijn ongetwijfeld één aspect dat bij die voorbereiding komt kijken en gelukkig kunt u die eenvoudig huren.

De Engelse cabs en de witte trouwauto zijn daarbij een van de populairste trouwauto’s van het moment, juist door de unieke uitstraling van deze voertuigen. Niet enkel voor trouwfeesten, maar ook voor andere feestelijke evenementen kiest men vaak voor Engelse taxi’s. Charmant, stylish en sierlijk, allemaal zijn het eigenschappen van deze wagens – en dat maakt ze dan ook de ideale keuze voor uw trouwfeest!

De auto’s in ons aanbod

In ons uitgebreide wagenpark hebben wij de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de klassieke Austin FX4 Plus, 1988 (witte trouwauto), de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, klassieke trouwauto’s, witte Engelse taxi, witte London cab, witte trouwauto, grijze London cabs en witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen.

De klassieke toer op met trouwauto’s Zoetermeer

Londense taxi’s zijn meer dan een voertuig: ze vertegenwoordigen een concept. Het woord klassieker staat er haast synoniem voor, en dat is dan ook de perfecte manier om uw trouwfeest af te werken. Op die speciale dag staat u als koppel immers niet stil: zo kan het zijn dat u na het trouwfeest zelf ook nog eens naar een fotoshoot moet of gasten moet ontvangen op de ceremonie naderhand. Allemaal zaken die het gebruik van stijlvolle, opvallende en betrouwbare trouwauto’s belangrijk maken!

Zoetermeer ligt in een van de mooiste streken van Nederland en daar wilt u op u trouwdag dan ook eens van kunnen profiteren. De chauffeurs brengen u tot in alle kleine en gezellige hoekjes van Zoetermeer en omliggende plaatsen als Pijnacker, Nootdorp, Bleiswijk, Benthuizen, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs (Lansingerland), zodat de speciale dag nog unieker wordt. Of u nu prachtige foto’s wil nemen in de omringende natuurstreek, of door het centrum van de regio wil toeren, alles is mogelijk!

Uw eigen chauffeurs: het kan, op uw trouwdag!

Ja, het organiseren van een trouwdag vraagt heel wat van het koppel – maar als het erop aan komt willen uw eigenlijk gewoon genieten! Dankzij de witte trouwauto met chauffeur hoeft u zich in elk geval geen zorgen meer te maken over vervoer, en dat maakt het natuurlijk veel aangenamer. Dankzij deze chauffeurs, die de streek als hun broekzak kennen en u overal naartoe mee kunnen nemen, kan u helemaal achteroverleunen in de zetel en genieten van de luxe en het comfort van een koninklijk bruidspaar!

Dat wordt natuurlijk nog beter gemaakt door het feit dat ook de chauffeurs op de gelegenheid zijn gekleed, en precies doen wat u van hem of haar verwacht. Welke route uw wilt nemen en welke stops u wilt maken, worden op de avond voor de speciale dag besproken, zodat het tijdsschema tot in de kleinste details kan worden voorbereid en gevolgd.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen aanpassingen gemaakt kunnen worden; als u toch liever een andere weg neemt in Zoetermeer of een extra stop wil inlassen, dan kan dat zonder probleem!

Luxueuze oldtimers in Zoetermeer

Natuurlijk zijn dergelijke wagens niet enkel bedoeld voor trouwgelegenheden. Ook kunt u de wagens huren als u in stijl op een galafeest wil toekomen, of meteen een goede indruk wil maken op een bedrijfsfeest of heus diner. Hoe dan ook garanderen dergelijke huurauto’s in Zoetermeer dat de gelegenheid in stijl en luxe wordt ingezet en wordt afgesloten. Tenslotte is het ook mogelijk om uw trouwauto’s te laten bedrukken met het logo van uw bedrijf, om zo nog meer exposure te garanderen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!