• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Leiden

Niets zo spannend als op het punt staan te trouwen, en alle nodige voorbereiding te hebben getroffen! Ongetwijfeld komt bij die organisatie ook de volgende vraag op: hoe regelen we het vervoer op die speciale dag? Trouwauto’s zijn daar het perfecte antwoord op en wel om verschillende redenen!

Als u dergelijke wagens wilt huren, dan zijn er immers tal van mogelijkheden. Veel voorkomende trouwauto’s zijn echter de Engelse cabs, die ook wel bekend staan als de London Taxi. Er bestaan geen betere oldtimer wagens om uw trouwfeest in Leiden of naastgelegen gebieden als Noordwijk, Wassenaar, Katwijk, Voorschoten, Oegstgeest of Zoeterwoude mee in te wijden, én af te sluiten!

Uw trouwdag exclusiever maken met een Engelse Trouwauto

Het spreekt voor zich dat bij een trouwfeest alles tot in de kleinste details geregeld moet zijn. Enkel op die manier kan u daar als koppel immers ten volle van genieten! Ook trouwauto’s met eigen chauffeurs horen daar ongetwijfeld bij. Als de chauffeurs daarbij ook nog eens erg vriendelijk zijn en erg welwillend, dan wordt het allemaal natuurlijk nog beter!

Volledig uitgedost in een passend tenue brengen de chauffeurs u naar waar u ook wilt. Het is natuurlijk belangrijk om op voorhand af te spreken welke route u wilt nemen met de trouwauto in Leiden en welke stops u eventueel wilt maken. Daarbij is het de moeite waard duidelijk vast te leggen op welk tijdstip de chauffeurs waar moeten zijn!

Vrij en flexibel dankzij Engelse Trouwauto’s

Naast luxe en de aanwezigheid van stijlvol geklede vriendelijke chauffeurs, kunt u bij onze witte trouwauto ook zeker zijn van flexibiliteit. Waar u ook naartoe wilt rijden en welke weg u daarvoor ook wilt nemen – alles is mogelijk. Zolang de chauffeurs op voorhand precies weten waar hij of zij wanneer moet zijn en welke route u wilt nemen, is er niets dat niet kan op uw speciale dag!

Wil u bijvoorbeeld het centrum van Leiden doorkruisen, of passeert u liever langs de stukjes natuur die in de streek te vinden zijn? Een comfortabele trouwauto brengt u erheen, en wel in stijl. U vrij voelen is op die speciale dag juist extra belangrijk en kiezen voor een witte trouwauto die dat biedt is dan ook een slimme zet om meer uit de gelegenheid te halen!

Ruime trouwauto’s huren Leiden

Maar waarom zou u het plezier van trouwauto’s enkel voor u beiden willen houden? Dergelijke voertuigen zijn groot van formaat, en bieden dan ook meer dan genoeg ruimte voor nog andere personen. Zo kan u bijvoorbeeld ook de bruidskinderen met u meenemen in de trouwauto’s, zodat die meteen ook ter plaatse zijn bij het nemen van trouwfoto’s. Het vervoer naar de locatie voor de fotoshoot of de aankomst op de trouwceremonie wordt op die manier niet enkel efficiënter en sneller (er is immers maar één wagen nodig), de rit wordt ook veel aangenamer!

Trouwauto’s – maar dan voor een andere gelegenheid!

Wilt u echter sierlijke, stijlvolle wagens ter beschikking hebben voor een ander evenement dan een trouwauto, dan kan dat natuurlijk ook bij HuurEenEngelseTaxi.nl. Van heuse gala’s tot een bedrijfsdiner of een ander feestelijke gelegenheid, de Engelse taxi’s zijn in alle gevallen een meerwaarde. Niets leuker dan bijvoorbeeld met vrienden of vriendinnen op het grootste feest van de regio aankomen in oldtimers van formaat!

Onze auto’s

Kies bij ons voor een unieke auto uit ons wagenpark, zoals de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, witte Engelse taxi, witte trouwauto’s, de klassieke Austin FX4 Plus, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), 1988 (witte auto), witte London cab, klassieke trouwauto’s.

Tarief: trouwauto’s huren Leiden

Onze trouwauto zijn te huur vanaf een startbedrag van 80 euro per uur, inclusief btw. Daarnaast rekenen wij 0,25 cent per gereden kilometer. Mocht de chauffeur langer onderweg zijn dan verwacht, dan wordt per half uur een meerprijs van 37,50 euro gerekend. Precies weten wat een dag rondrijden in Leiden met deze geweldige Engelse oldtimers kost? Neem dan contact op en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan: info@huureenengelstaxi.nl, of 085 – 06 06 600.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!