• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur
Huur een échte Engelse Taxi al voor €75,- per uur*

Trouwauto huren Leiden

Niets zo spannend als op het punt staan te trouwen, en alle nodige voorbereiding te hebben getroffen! Ongetwijfeld komt bij die organisatie ook de volgende vraag op: hoe regelen we het vervoer op die speciale dag? Een trouwauto is daar het perfecte antwoord op, en wel om verschillende redenen!

Als je een dergelijke wagen wil huren, dan zijn er immers tal van mogelijkheden. Een veel voorkomende trouwauto is echter de Engelse cab, die ook wel bekend staat als de London Taxi. Er bestaat geen betere oldtimer wagen om je trouwfeest in Leiden mee in te wijden, én af te sluiten!

Je trouwdag exclusiever maken met een trouwauto huren in Leiden

Het spreekt voor zich dat bij een trouwfeest alles tot in de kleinste details geregeld moet zijn. Enkel op die manier kan je daar als koppel immers ten volle van genieten! Ook een trouwauto met eigen chauffeur hoort daar ongetwijfeld bij. Als de chauffeur daarbij ook nog eens erg vriendelijk is, en erg welwillend, dan wordt het allemaal natuurlijk nog beter!

Volledig uitgedost in een passende tenue brengt de chauffeur jullie naar waar jullie ook willen. Het is natuurlijk belangrijk om op voorhand af te spreken welke route jullie willen nemen met de trouwauto in Leiden, en welke stops je eventueel wil maken. Daarbij is het de moeite waard duidelijk vast te leggen op welk tijdstip de chauffeur waar moet zijn!

Vrij en flexibel dankzij een Engelse Trouwauto

Naast luxe en de aanwezigheid van een stijlvol geklede vriendelijke chauffeur, kan je bij een trouwauto ook zeker zijn van flexibiliteit. Waar je ook naartoe wil rijden, en welke weg je daarvoor ook wil nemen – alles is mogelijk. Zolang de chauffeur op voorhand precies weet waar hij of zij moet zijn, en wanneer, en welke route jullie willen nemen is er niets dat niet kan op jullie speciale dag!

Wil je bijvoorbeeld het centrum van Leiden doorkruisen, of passeer je liever langs de stukjes natuur die in de streek te vinden zijn? Een comfortabele trouwauto brengt je er heen, en wel in stijl. Je vrij voelen is op die speciale dag juist extra belangrijk, en kiezen voor een trouwauto die dat biedt is dan ook een slimme zet om meer uit de gelegenheid te halen!

Ruime trouwauto huren Leiden

Maar waarom zou je het plezier van een trouwauto enkel voor jullie beiden willen houden? Een dergelijk voertuig is groot van formaat, en biedt dan ook meer dan genoeg ruimte voor nog andere personen. Zo kan je bijvoorbeeld ook de bruidskindjes met je meenemen in de trouwauto, zodat die meteen ook ter plaatse zijn bij het nemen van trouwfoto’s. Het vervoer naar de locatie voor de fotoshoot of de aankomst op de trouwceremonie worden op die manier niet enkel efficiënter en sneller (er is immers maar één wagen nodig), de rit wordt ook veel aangenamer!

Een trouwauto – maar dan voor een andere gelegenheid!

Wil je echter een sierlijke, stijlvolle wagen ter beschikking hebben voor een ander evenement dan een trouw, dan kan dat natuurlijk ook bij HuurEenEngelseTaxi.nl. Van heuse gala’s tot een bedrijfsdiner of een ander feestelijke gelegenheid, een Engelse taxi is in alle gevallen een meerwaarde. Niets leuker dan bijvoorbeeld met vrienden of vriendinnen op het grootste feest van de regio aankomen in een oldtimer van formaat!

Tarief: trouwauto huren Leiden

Onze trouwauto is te huur voor een startbedrag van 75 euro per uur, inclusief btw. Daarnaast rekenen wij 0,25 cent per gereden kilometer. Mocht de chauffeur langer onderweg zijn dan verwacht, dan wordt per half uur een meerprijs van 37,50 euro gerekend. Precies weten wat een dagje rondrijden in Leiden met deze geweldige Engelse oldtimer kost? Neem dan contact op en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan: info@huureenengelstaxil.nl, of 085 – 06 06 600.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.