• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwfotografie

Onze Engelse taxi’s laten zich graag fotograferen. Fotografen noemen hem zelfs fotogeniek! Daar gaan z’n spiegels van blozen. Voordat hij met jullie op de foto gaat, wordt hij netjes opgepoetst. En hij vindt het helemaal geweldig als hij versierd wordt met jullie favoriete bloemen.

We hebben Martijn van Pieterson Fotografie gevraagd iets over zijn ervaringen met onze Engelse Taxi’s te vertellen:

Dat doe ik met plezier natuurlijk! Graag stel ik me even voor. Ik ben Martijn van Pieterson, 41 jaar, fulltime professioneel bruidsfotograaf en verliefd op m’n gezin én fotografie. Ik hou van spontane, ongeposeerde foto’s die veel geluk en liefde uitstralen. Als fotograaf ben ik me bewust van de grote eer en het vertrouwen dat jullie me geven deel uit te mogen maken van een van de mooiste dagen uit jullie leven. Vaak van het aankleedmoment tot en met het feest! Met 100+ trouwreportages kunt u best stellen dat ik enige ervaring heb met het verloop van jullie dag. Daarom weet ik ook dat het belangrijk is dat u mensen verzamelt waarmee u zich op uw gemak voelt. Van ceremoniemeester tot de babs, van fotograaf tot de chauffeur, iedereen vervult een belangrijke rol. Samen vormen we een team! En samen hebben we 1 doel: jullie trouwdag onvergetelijk mooi maken.

 

De rol van een professionele chauffeur mogen we dus niet onderschatten. De chauffeurs van Huur een Engelse Taxi stralen rust uit en zijn discreet en beleefd. Eigenschappen die belangrijk zijn. En natuurlijk een grapje op z’n tijd om het ijs te breken! Daarnaast is de chauffeur de teamspeler die we nodig hebben. De chauffeur en de fotograaf staan in nauw contact met elkaar op jullie dag. Raymond (een van de chauffeurs) heeft de kalmte om bij aankomst op de trouwlocatie netjes te wachten totdat ik m’n auto geparkeerd heb en wacht op m’n seintje wanneer ik een mooie positie tussen de dag gasten heb ingenomen die jullie op de locatie verwelkomen. Vervolgens opent hij de deuren en stappen jullie uit en hij weet wanneer hij uit beeld moet verdwijnen. Teamwork!

Gaat dit dan niet altijd zo vraagt u zich af? Nee! Laatst had de neef van een bruidspaar de chauffeur taken op zich genomen. Mijn ‘instructies’ was hij in alle hectiek alweer snel vergeten, reed met hoge snelheid door oranje verkeerslichten en toen ik aankwam op de locatie was het bruidspaar al door het liefdeshaagje gerend.Verder vind ik het prettig dat Raymond me gewoon mijn werk laat doen om de mooiste momenten te kunnen vastleggen.

Ik mag gerust de Engelse taxi induiken wanneer en hoe ik dat wil. Dit lijkt een vanzelfsprekendheid maar dat is het niet. Bij een fotografiepakket van 8+ uren breng ik een tweede fotograaf mee om mij te assisteren. Een second shooter. Leuk om vanuit meerdere standpunten jullie dag te kunnen vastleggen! Raymond maakt het mogelijk om, indien gewenst, een fotograaf in de taxi mee te laten rijden. Of we gaan, op een rustig stukje weg, naast jullie rijden en maken vanuit een rijdende auto foto’s van jullie in de taxi. Veel is mogelijk! Goede communicatie is de sleutel.

Ook de Engelse taxi zelf vervult zijn rol perfect. Zoals gezegd is hij fotogeniek! Klein van buiten en ruim van binnen. Ik merk dat de bruid de makkelijke instap een opluchting vindt. Want reken maar dat het best een worsteling kan zijn om met een bruidsjurk in sommige auto’s te komen! Verder zijn de Engelse Taxi’s flexibel en wendbaar. Ik merk dat de chauffeur het geen probleem vindt om op fotoshoot locaties te komen waar andere trouwauto’s niet kunnen komen. Geweldig om de mogelijkheid te hebben de Engelse taxi in onze fotoshoot te betrekken. Beide auto’s zijn klassieke trouwauto’s, de Fairway driver wat sportiever dan de Austin FX 4 Plus.

Zelf heb ik geen voorkeur, beide trouwauto’s zijn uniek. Jullie voorkeur heeft prioriteit en daar pas ik mij in aan. De grijze Engelse Taxi (Fairway driver taxi) met Engelse vlag op het dak doet het vooral goed als donkere achtergrond voor een spuitende champagnefles die ik altijd meebreng naar een portretsessie op jullie trouwdag. De witte Engelse taxi (Austin Fx4 plus) is meer in harmonie met de veelal witte bruidsjurken.

Succes met het organiseren van de bruiloft en misschien tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Martijn van Pieterson

Mogelijkheden:

Voor meer informatie over de Engelse trouwauto’s , klik op onderstaande opties.

De grijze Engelse Taxi (Fairway driver taxi) met Engelse vlag op het dak

De witte Engelse Taxi (Austin FX 4 Plus) met bordeaux rood dak

Martijn van Pieterson Fotografie is te contacten via onderstaande offerte formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!