• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Gala auto

Gala auto huren voor het aankomende galafeest? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen, want op onze website is het mogelijk om verschillende soorten auto’s te huren voor galafeesten. Het is ideaal wanneer je een gala auto wilt huren voor een evenement, jubileum, themafeest, verjaardag of voor een eindexamen van school. De mogelijkheden zijn oneindig op onze website.

Met een witte Engelse taxi of andere luxe auto kies je voor een indrukwekkende verschijning en maak je indruk op alle andere gasten. Een gala auto huren doe je vanzelfsprekend tegen een aantrekkelijke prijs. Ga je voor goedkoop en comfortabel vervoer? Deel dan de kosten met je vrienden en geniet van een fantastische autorit naar de desbetreffende feestlocatie.

Verschillende gala auto’s te huur

Onze gala auto’s zijn er in allerlei maten en soorten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de witte Austin FX4 Plus of de Fairway Driver. Of je nu op zoek bent naar luxe, sportief, modern of klassiek, het kan bij ons allemaal en is er voor ieder wat wils. Daarnaast hebben we ook nog bijzondere voertuigen zoals een Engelse dubbeldekker of Amerikaanse schoolbus. Erg handig als je met een groep naar het gala wilt.

Niet alleen voor galavervoer zit je bij ons goed. Juist ook voor een kerstborrel, jubileum of verjaardag ben je bij ons aan het juiste adres. Zelfs voor een Halloweenfeest of vervoer van Sinterklaas met zwarte pieten klop je bij ons aan voor comfortabel vervoer.

Onze chauffeur zorgt ervoor dat je een fijne auto rit tegemoet gaat en brengt je veilig van A naar B. Wel zo handig als je graag een biertje of wijntje drinkt, nietwaar? Hoef jij je nergens zorgen om te maken. Bekijk direct de mogelijkheden en maak een keuze waar je blij van wordt!

Gala auto voor elke gelegenheid

Een gala auto huren bij huureenengelsetaxi.nl is bij verschillende evenementen een uitkomst. Juist ook voor een kerstborrel, jubileum of verjaardag ben je bij ons aan het juiste adres. Zelfs voor een Halloweenfeest of vervoer van Sinterklaas met zwarte pieten klop je bij ons aan voor comfortabel vervoer.

Bij ons kan iedereen een luxe gala auto huren, ongeacht je budget of wens. Met een robuuste aandachtstrekker wordt een schoolfeest of eindexamen een stuk leuker. Neem het meisje of de man van je dromen mee en beleef een fantastische middag of avond.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor vervoer in een Engelse taxi of andere luxe auto. Het is ons streven om jou een geweldige tijd te bieden in onze luxe en comfortabele voertuigen.
Informeer eens vrijblijvend naar de prijs via ons contactformulier voor een gala auto huren.

Contactformulier