• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Westland

Trouwen: het is ongetwijfeld een prachtige gelegenheid, één die bepalend is voor de rest van uw leven. Zowel de voorbereiding als de speciale dag zelf verdienen dan ook alle aandacht: van catering tot het organiseren van de uitnodigingen en het verzorgen van de trouwceremonie, allemaal zijn het zaken die heel wat voorbereiding vereisen om de dag geslaagd te maken. Een van die maatregelen is ongetwijfeld het zorgen voor trouwauto’s!

Als u trouwt in Westland of de nabije omgeving als Naaldwijk, Gravenzande, Hoek van Holland, Poeldijk, Maassluis of de Lier, dan bestaan er heel wat mogelijkheden bij het huren van trouwauto’s. Of u nu graag de dag afsluit in luxueuze, moderne wagens, of eerder wilt wegrijden in klassieke, gezellige oldtimers, alles is mogelijk. Of waarom niet kiezen voor speciale types wagens, zoals Engelse cabs of echte limousines?

Trouwauto Westland met professionele chauffeurs

Het is natuurlijk leuk om zelf de unieke wagens te kunnen besturen, maar op uw trouwdag wilt u gewoon in de watten worden gelegd. Zelf op de baan letten is op zo’n gelegenheid niet aan het bruidspaar besteed, en beroep kunnen doen op eigen chauffeurs is dan ook mooi meegenomen. Als u witte trouwauto’s huurt in het Westland, dan kunt u zeker zijn van een veilige en aangename rit dankzij ervaren chauffeurs, die daarbij de hele streek op hun duimpje kennen!

Niet enkel qua rijvaardigheden, maar ook visueel voldoen deze chauffeurs aan alle vereisten. Daarbij kan u als bruidspaar zelf kiezen welke route u neemt in het Westland: liever een rechtstreekse koers, of moet u nog ergens stoppen voor een trouwfotoshoot? Niets dat de chauffeurs niet kunnen, zolang u het op voorhand vermeldt!

Ons Trouwauto aanbod

Voor het huren van een bijzondere auto kunt u kiezen uit onder andere klassieke trouwauto’s, witte London cabs, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, 1988 (witte auto), grijze London cabs, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, witte trouwauto, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de klassieke Austin FX4 Plus en witte Engelse taxi.

Met de trouwauto in de glazen stad

Maar hoeveel mensen kunnen nu eigenlijk in de wagens vervoerd worden? Trouwauto’s zijn er in verschillende formaten en wat meer informatie daarover is dan ook belangrijk. De Engelse taxi’s mogen dan wel klein en fijn lijken, de wagens bieden ongetwijfeld genoeg plaats voor beide personen – inclusief de lange sleep van de bruid! U kan dus op beide oren slapen en u hoeft zich geen zorgen te maken over de ruimte in de trouwauto’s. Er is zelfs plaats genoeg voor nog méér personen!

Dit is bijvoorbeeld erg handig als u de bruidsmeisjes- of jongens wilt kunnen meenemen, om de aankomst bij de officiële ceremonie nog indrukwekkender te maken. Dergelijke wagens bieden immers niet enkel genoeg ruimte, ook qua luxe is het aanbod aan trouwauto’s uniek. De Engelse cabs of witte trouwauto’s voegen daarbij natuurlijk alleen maar meerwaarde toe aan de uitstraling van het koppel – zowel tijdens het rijden als bij aankomst op de trouwceremonie zelf!

Exclusiviteit is troef in Westland

Als u niet wilt trouwen, maar om een andere reden speciale voertuigen nodig hebt, dan bent u bij HuurEenEngelseTaxi.nl ongetwijfeld aan het juiste adres! U kunt bijvoorbeeld naast trouwauto’s ook voor andere unieke voertuigen terecht, die voor tal van evenementen gebruikt kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de Engelse Taxi’s gebruiken als gala-voertuigen om extra indruk te maken!

Wilt u het nog wat groter hebben, dan zijn ook de Londense dubbeldekkers een goede optie, waarmee u wel 70 mensen kan vervoeren. Of het nu is voor een bedrijfsfeestje, een teambuilding sessie of een gezinsuitje, dergelijke bussen verlenen zich voor elke gelegenheid. Om het allemaal nog beter te maken zijn er zelfs een mengtafel en geluidsinstallatie aanwezig!

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!