• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur
Huur een échte Engelse Taxi al voor €75,- per uur*

Trouwauto huren Westland

Trouwen: het is ongetwijfeld een prachtige gelegenheid, één die bepalend is voor de rest van jullie leven. Zowel de voorbereiding als de speciale dag zelf verdienen dan ook alle aandacht; van catering tot het organiseren van de uitnodigingen en het verzorgen van de trouwceremonie, allemaal zijn het zaken die heel wat voorbereiding vereisen om de dag geslaagd te maken. Een van die maatregelen is ongetwijfeld een trouwauto!

Als je trouwt in Westland of de nabije omgeving, dan bestaan er heel wat mogelijkheden bij het huren van een trouwauto. Of je nu graag de dag afsluit in een luxueuze, moderne wagen, of eerder wil wegrijden in een klassieke, gezellige oldtimer, alles is mogelijk. Of waarom niet kiezen voor speciale types wagens, zoals een Engelse cab of een echte limousine?

Een trouwauto Westland met professioneel chauffeur

Het is natuurlijk leuk om zelf zo’n unieke wagen te kunne besturen, maar op je trouwdag wil je gewoon in de watten worden gelegd. Zelf op de baan letten is op zo’n gelegenheid niet aan het bruidspaar besteed, en beroep kunnen doen op je eigen chauffeur is dan ook mooi meegenomen. Als je een trouwauto huurt in Westland, dan kan je zeker zijn van een veilige en aangename rit dankzij een ervaren chauffeur, die daarbij de hele streek op zijn duimpje kent!

Niet enkel qua rijvaardigheden, maar ook visueel voldoet deze chauffeur aan alle vereisten. Daarbij kan je als bruidspaar zelf kiezen welke route je neemt in het Westland: liever een rechtstreekse koers, of moet je nog ergens stoppen voor een trouwfotoshoot? Niets dat een chauffeur niet kan, zolang je het op voorhand vermeld!

Genieten van plaats in een trouwauto in Westland

Maar hoeveel mensen kunnen nu eigenlijk in zo’n wagen vervoerd worden? Trouwauto’s zijn er in verschillende formaten, en wat meer informatie daarover is dan ook belangrijk. Een Engelse taxi mag dan wel klein en fijn lijken, de wagen biedt ongetwijfeld genoeg plaats voor beide personen – inclusief de lange sleep van de bruid! Je kan dus op beide oren slapen en je hoeft je geen zorgen te maken over de ruimte in de trouwauto. Er is zelfs plaats genoeg voor nog méér personen!

Dit is bijvoorbeeld erg handig als je de bruidsmeisjes- of jongens wil kunnen meenemen, om de aankomst bij de officiële ceremonie nog indrukwekkender te maken. Een dergelijke wagen biedt immers niet enkel genoeg ruimte, ook qua luxe is het aanbod aan trouwauto’s uniek. Een Engelse cab voegt daarbij natuurlijk alleen maar meerwaarde toe aan de uitstraling van het koppel – zowel tijdens het rijden als bij aankomst op de trouwceremonie zelf!

Exclusiviteit is troef, in Westland

Als je niet wil trouwen, maar om een andere reden een speciaal voertuig nodig hebt, dan ben je bij HuurEenEngelseTaxi.nl ongetwijfeld aan het juiste adres! Je kan bijvoorbeeld naast trouwauto’s ook voor andere unieke voertuigen terecht, die voor tal van evenementen gebruikt kunnen worden. Zo kan je bijvoorbeeld ook een Engelse Taxi gebruiken als gala-voertuig om extra indrukt te maken!

Wil je het nog wat groter hebben, dan is ook de Londense dubbeldekker een goede optie, waarmee je wel 70 mensen kan vervoeren. Of het nu is voor een bedrijfsfeestje, een teambuilding sessie of een gezinsuitje, een dergelijke bus verleent zich voor elke gelegenheid. Om het allemaal nog beter te maken zijn er zelfs een mengtafel en geluidsinstallatie aanwezig!

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.