• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Zaanstad

Op zoek naar een leuke fotolocatie in Zaanstad? Dan gaat u natuurlijk naar de Zaanse Schans. In deze wijk, die vaak als openluchtmuseum wordt gezien, gaat u terug in de tijd. Schattige houten huisjes, molens en uit de kluiten gewassen klompen zorgen voor een echt Hollands tintje aan uw trouwfoto’s.

Leuke plaatsen in de omgeving van Zaanstad zijn Zaandam, Beverwijk, Wormerland, Koog aan de Zaan, Oostzaan en Purmerend.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Goedkope trouwauto huren Zaanstad

Met voordelige klassieke trouwauto’s in Zaanstad kiest u voor betaalbare luxe en vervoer in stijl. Onze chauffeurs halen u en uw gezelschap strak in het pak op en zorgen voor comfortabel vervoer. Wij bieden de klassieke Austin FX4 Plus, grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, witte Engelse taxi, 1988 (witte auto), klassieke trouwauto’s, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), grijze London cab, witte London cab en witte trouwauto.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!