• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Veendam

De gemeente Veendam heeft een prachtig gemeentehuis en een mooie hervormde kerk. Het centrum is heel ruim opgezet en voorzien van veel groen en water. In het nabijgelegen Muntendam is mooie natuur te vinden in de Heemtuin en Natuurpark Tussen de Venen.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kies voor luxe klassieke trouwauto’s

Kies voor uw trouwdag voor vervoer in stijl met een klassieke trouwauto. Onze chauffeurs en luxe auto’s staan voor u klaar, stipt op tijd. Informeer naar onze gunstige tarieven en diensten. Wij leveren bijvoorbeeld de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), 1988 (witte auto), witte London cabs, witte Engelse taxi’s, witte trouwauto’s, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, grijze London cabs, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, de klassieke Austin FX4 Plus en klassieke trouwauto’s.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!