• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Noordoostpolder

In de Noordoostpolder is het MeerZoo Dierenpark zeer de moeite waard. Een andere natuurlijke achtergrond is te vinden in de Orchideeën Hoeve. Dat zijn overdekte tropische tuinen waar ook vlinders rondvliegen. Meer een cultuurliefhebber? Bezoek dan Klein Afrika waar een galerie en een beeldentuin mooie achtergronden vormen voor leuke trouwfoto’s.

In het nabijgelegen Elburg is kasteel Zwaluwenbrug zeker een bezoekje waard voor de romantische zielen onder ons.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Voordelig in stijl naar uw bruiloft

Huur voordelig een stijlvolle klassieke trouwauto voor de dag van uw dromen. Kies voor uw gewenste auto inclusief goed geklede en correcte chauffeur tegen verrassend lage huurtarieven. Dat wordt genieten! Wij leveren witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, witte trouwauto’s, witte London cabs, de klassieke Austin FX4 Plus, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte Engelse taxi’s, 1988 (witte auto), grijze London cabs en klassieke trouwauto’s.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!