Thuisstalling voor de Oldtimer

Oldtimers zijn auto’s van 40 jaar of ouder. Voor oldtimers hoeft geen wegenbelasting betaalt te worden, wat een prettige bijkomstigheid is. Het laat zich natuurlijk niet raden dat oldtimers een langere levensduur kennen indien zij in een garage gestald kunnen worden. Niet iedereen heeft deze luxe echter. Nogal wat bezitters van oldtimers plaatsen deze meestal langdurig naast de eigen woning, verpakt in een passende autohoes. Het ligt voor de hand om in dit geval, mocht daar ruimte voor zijn, een carport te plaatsen. Vanzelfsprekend informeert u allereerst bij uw gemeente of u toestemming nodig hebt voor het plaatsen van een carport.

Carport plaatsen is niet ingewikkeld

Het plaatsen van een carport is lang niet zo ingewikkeld als het lijkt. Bij de meeste bouwmarkten zijn carports als volledig bouwpakket verkrijgbaar, net zoals dit het geval is al bij tuinhuizen bijvoorbeeld. Een van de voordeligste bouwmarkten is nog altijd het Duitse Hornbach. Zij kennen tevens een zeer ruimte collectie carports, waar vast nog wel een actie op loopt, zoals wellicht tijdens het a.s. Black Friday aanbiedingsspektakel. Blader op Hornbach Black Friday 2020 alvast rustig op uw gemak de mega aanbiedingen door. Fysiek naar de winkel gaan wordt hiermee overbodig, u bestelt gewoon online.

Basis voor de carport

Egaliseer de ondergrond met zand. Moet er opnieuw betegeld worden en ziet u hier tegenop? Kies in dat geval voor siergrind, zoals Ardenner split bijvoorbeeld. Deze grijze siersteentjes uit de Ardennen worden vaak gebruikt om opritten te verharden. U kunt voor de basis van de carport betonnen poeren gebruiken, zodat de carport verankerde steunpunten krijgt. Deze beton poeren zijn in de grond te plaatsen en kennen een verstelbaar verankeringspunt, zodat de poten van de carport altijd passen.

Verder is het eenvoudig weg de instructies van het ‘carport-bouwpakket’ opvolgen van de bouwmarkt.

Oldtimer huren? Dat doet u hier!

Wilt u voor uzelf of voor iemand anders een oldtimer huren? Het meest voorkomende is het huren van een oldtimer voor een trouwdag, of andere speciale gelegenheid.

Een trouwdag krijgt een vleugje magie zodra bruid en bruidegom vervoerd worden in een heuse oldtimer. Een auto om nooit te vergeten, maar ook eentje die bij het stel moet passen. Er is een zeer ruime keuze beschikbaar voor de meest uiteenlopende trouwauto’s, van oldtimer sportwagens tot een retro Volkswagen. Sommige stellen kiezen zelfs voor een Hummer! Bij ons echter kunt u kiezen uit zeer fraaie, klassiek Engelse oldtimer taxi’s! Wat wordt het: wit, grijs of zwart? Welke kleur u ook kiest, u arriveert in stijl op de plek van bestemming.

Vrijblijvend contact opnemen

Onze oldtimers zijn altijd voorzien van chauffeur, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken tijdens de rit. Absolute favoriet is de Austin FX4 Plus, deze Engelse taxi is al vanaf € 85 per uur (inc. chauffeur) te huur. Wilt u meer informatie ontvangen, of een oldtimer reserveren, neem dan snel contact met ons op via ons contactformulier. Ons deskundige team staat u graag te woord, ook indien u advies nodig hebt over de meest geschikte oldtimer.