• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Zwolle

De hoofdstad van Overijssel heeft veel te bieden voor een mooie trouwreportage. Er zijn veel historische gebouwen; mooie kerken en stadspoorten. Zwolle heeft dan ook een beschermd stadsgezicht. Daarnaast staat Zwolle bekend als groenste gemeente van Nederland.

Nog niet genoeg oude gebouwen gezien? Breng dan een bezoek aan het nabijgelegen Kampen. Deze stad heeft vele oude gebouwen. Vooral de Koornmarktspoort is de moeite waard. Andere leuke plaatsen in de omgeving zijn Dalfsen en Raalte. In Raalte zijn een aantal natuurgebieden te vinden.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur de mooiste auto’s voor uw bijzondere dag

Huur voordelig een echt klassieke auto voor uw trouwdag, inclusief chauffeur. U arriveert in stijl! Ontdek de lage tarieven en onze uitstekende service. Huur voordelig een grijze London cab, 1988 (witte auto), witte Engelse taxi, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, witte London cab, de klassieke Austin FX4 Plus, witte trouwauto, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen en klassieke trouwauto’s.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!