• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Zuidlaren

Zuidlaren kennen we allemaal van het liedje over Berend Botje. Een standbeeld van Berend Botje heeft een mooi plekje gekregen in Zuidlaren. Verder is er een mooie kerk te vinden en museummolen De Wachter. Ook Zuidlaren heeft een beschermd stadsgezicht met diverse monumenten. Er zijn dus voldoende mogelijkheden voor leuke trouwfoto’s.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kies voor een klassieke auto op uw trouwdag

Huur voordelig een stijlvolle klassieke auto voor het vervoer van het bruidspaar op uw trouwdag. Met onze betrouwbare chauffeurs kun u rekenen op een perfecte service tegen lage tarieven. Zij vervoeren u graag in bijvoorbeeld witte London cabs, witte trouwauto’s, klassieke trouwauto’s, grijze London cabs, 1988 (witte auto), de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte Engelse taxi’s, de klassieke Austin FX4 Plus, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak en de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!