• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Zoetermeer

Heeft u er al eens aan gedacht om wat gekke foto’s in het Archeon te maken? Wie kan er nou zeggen dat hij Romeinen op zijn trouwfoto’s heeft? Misschien is er zelfs een Romeins bruidspaar te vinden?

Naast het Archeon heeft Alphen aan den Rijn nog mooie andere plekjes te bieden. Het ligt aan de rand van het Groene Hart en ook de omliggende gemeenten zoals Benthuizen, Hazerswoude en Boskoop hebben genoeg mooie plekjes. Denk ook eens aan de Kadelanden of de Nieuwkoopse Plassen als achtergrond voor een aantal foto’s.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Goedkope klassieke trouwauto’s in Alphen aan den Rijn

Kies voor luxe klassieke trouwauto’s tegen een zeer voordelig tarief. Hiermee rijdt u in stijl naar uw bruiloft of gala. Voordelig bijzonder vervoer inclusief chauffeur! Wij bieden witte London cabs, 1988 (witte auto), witte trouwauto, grijze London cabs, klassieke trouwauto’s, witte Engelse taxi, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de klassieke Austin FX4 Plus, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak en de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto).

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!