• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Woerden

Woerden bestaat al sinds het jaar 41 en is daarmee een van de oudste steden. En dat is terug te zien in het centrum van de stad. Er zijn nog vele echt oude gebouwen te vinden die natuurlijk een prachtige achtergrond vormen voor een trouwreportage. Breng ook zeker een bezoek aan het kasteel van Woerden.

Woerden ligt aan de rand van het groene hart; er is dus voldoende gelegenheid tot het maken van mooie foto’s in de natuur.

Leuke plaatsen in de omgeving zijn Stichtse Vecht en Montfoort.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Voordelige trouwauto’s met chauffeur in Woerden

Boek voordelig een luxe klassieke auto voor uw trouwdag in of rondom Woerden. Onze goed geklede chauffeurs zorgen ervoor dat uw dag perfect verloopt. Kiest u voor een witte trouwauto, klassieke trouwauto’s, witte London cab, grijze London cab, witte Engelse taxi, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, de klassieke Austin FX4 Plus, 1988 (witte auto) of de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto)?

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!