• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Winschoten

De gemeente Oldambt is een samenvoeging van de plaatsen Winschoten, Scheemda en Reiderland. Zeker een bezoek waard is het Rosarium van Winschoten. Dit is het grootste Rosarium van Nederland. Verder staan er in Oldambt een aantal mooie kerken en een synagoge uit 1954. Het Sterrebos is het oudste park van Winschoten en biedt samen met de voorgaande bezienswaardigheden een mooi gevarieerd landschap voor een mooie trouwreportage.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Trouw in stijl met klassieke wagens

Kies voor een stijlvolle klassieke auto voor uw trouwdag in of rondom Winschoten. U kunt rekenen op een perfecte service, lage tarieven en een zeer correcte chauffeur die voor u klaar staat. Zo huurt u bij ons de 1988 (witte auto), grijze London cabs, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, witte Engelse taxi’s, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), klassieke trouwauto’s, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, de klassieke Austin FX4 Plus, witte London cabs en witte trouwauto’s.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!