• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Volendam

Volendam is misschien wel de bekendste plaats van Nederland. Eigenlijk best een kleine plaats qua inwonertal, maar met een grote reputatie. Bent u gek op klederdracht, vissersboten en muziek, dan is Volendam ’the place to be’. De Haven met de prachtige huisjes en mooie boten is echt een aanrader als achtergrond voor trouwfoto’s.

Omliggende gemeenten zijn Edam, Marken, Monnickendam en Broek in Waterland. Vooral Marken is zeker een bezoekje waard!

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur goedkoop klassieke auto’s voor uw trouwdag

Huur voordelig onze klassieke auto’s met chauffeur voor het vervoer op uw trouwdag. Wij staan voor u klaar met goedkope luxe en comfortabele auto’s: de klassieke Austin FX4 Plus, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte Engelse taxi, 1988 (witte auto), witte London cab, witte trouwauto, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, grijze London cab, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak en klassieke trouwauto’s.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!