• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Vlissingen

Vlissingen heeft een beschermd stadsgezicht. En dat houdt natuurlijk in dat er veel mooie gebouwen en monumenten te vinden zijn. Dat in combinatie met de verschillende boulevards, een pier en twee jachthavens, maakt Vlissingen een hele diverse stad en dus een leuke stad om veel verschillende trouwfoto’s te maken.

De nabijgelegen dorpen Oost- en West-Souburg zijn ook de moeite van een bezoekje waard.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig klassieke trouwauto’s in Vlissingen

Met een klassieke trouwauto maakt u uw trouwdag extra bijzonder. Kies voor het huren van een goedkope trouwauto en rijd in stijl en comfort, met uw eigen chauffeur. Wij verhuren de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, klassieke trouwauto’s, witte London cab, witte trouwauto, grijze London cab, 1988 (witte auto), de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte Engelse taxi, de klassieke Austin FX4 Plus en grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!