• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Venlo

Venlo heeft een prachtig stadhuis met mooie hoge torens. Daarnaast zijn er een aantal andere mooie gebouwen te vinden in het centrum zoals Ald Weishoés, Huize Maagdenberg en een aantal kerken. In het Wilhelminapark kunt u terecht voor mooie foto’s in het groen.

In het nabijgelegen Tegelen staat de prachtige Abdij Ulingsheide en in Baarlo vind u het Kastelendorp. Maar het meest de moeite waard in de omgeving van Venlo is toch wel het dorp Arcen. Dit prachtige dorpje gelegen aan de Maas heeft vele mooie plekjes voor uw fotoreportage.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig onze luxe trouwauto’s

Bij ons kiest u voordelig voor het huren van een luxe trouwauto. Ga u voor een mooie klassieker? Onze chauffeur staat stipt op tijd voor u klaar. Dat wordt genieten! Ons aanbod huurauto’s bestaat uit klassieke trouwauto’s, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de klassieke Austin FX4 Plus, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, witte trouwauto, grijze London cab, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, witte London cabs, witte Engelse taxi en de 1988 (witte auto).

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!