• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Veenendaal

Veenendaal heeft vooral erg mooie natuur in de directe omgeving. Maar ook in het centrum van Veenendaal zijn een aantal leuke plekjes te vinden om foto’s te maken. In Rhenen, naast Veenendaal, vindt u mooie natuurgebieden.

Het nabijgelegen Wijk bij Duurstede heeft vele kastelen die de moeite van een bezoekje waard zijn. Ook Renswoude en Lunteren zijn leuk om te bezoeken.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Luxe vervoer in een van onze klassieke trouwauto’s

Huur voordelig een klassieke trouwauto voor de mooiste dag van uw leven. Onze voordelige trouwauto’s huurt u inclusief chauffeur tegen een laag uurtarief. Ons aanbod bestaat uit de 1988 (witte auto), grijze London cab, witte Engelse taxi, klassieke trouwauto’s, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte trouwauto, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de klassieke Austin FX4 Plus, witte London cabs en de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!