• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Utrecht

Denkt u aan Utrecht, dan denkt u aan De Dom. En dat is natuurlijk een prachtige achtergrond voor een aantal bruidsfoto’s. Maar Utrecht heeft meer te bieden. De historische binnenstad met grachten en mooie gevels, de Pieterskerk en, voor een vleug romantiek: Kasteel De Haar en Kasteel Vredenburg. Voor mooie natuur gaat u natuurlijk naar de Utrechtse Heuvelrug.

Leuke plekjes in de omgeving vindt u in Lopik, Oudewater en Rhenen. Vooral Oudewater heeft veel mooie achtergronden voor foto’s. Een deel van het centrum is tot beschermd stadsgezicht verklaard. Gaan uw naar Rhenen? Dan is de Grebbeberg natuurlijk niet te missen.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig klassieke trouwauto’s

Met klassieke trouwauto’s kunt u rekenen op veilig en stipt vervoer in een luxe auto met een eigen chauffeur. Deze auto’s verhuren wij voor feesten en trouwerijen in en rondom Utrecht tegen een voordelig tarief. Auto’s die wij bieden: de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, witte Engelse taxi, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de klassieke Austin FX4 Plus, klassieke trouwauto’s, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, grijze London cab, witte trouwauto’s, 1988 (witte auto) en witte London cabs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!