• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Tilburg

Tilburg is geen historische stad en heeft dus ook geen historisch centrum. Er zijn wel een aantal oude kerken en kloosters te vinden die als leuke achtergrond voor trouwfoto’s kunnen dienen. Tilburg heeft vooral veel industriële monumenten maar ook veel groen. Zo zijn er drie bekende stadsparken die een uitstekende achtergrond vormen voor een mooie bruidsreportage.

Leuke plaatsen in de omgeving van Tilburg zijn Waalwijk, Hilvarenbeek, Udenhout, Boxtel. Wilt u een sprookjesachtige bruidsreportage? Dan gaat u natuurlijk naar de nabijgelegen Efteling. Een mooiere achtergrond dan dit prachtig aangelegde park is bijna niet denkbaar.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kies voor een van onze voordelige klassieke auto’s

Huur een van onze goedkope klassieke trouwauto’s en geniet in stijl van uw trouwdag. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u stipt op tijd arriveert in een luxe auto in Tilburg. U kunt bij ons terecht voor de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), 1988 (witte auto), witte London cab, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, witte Engelse taxi, de klassieke Austin FX4 Plus, klassieke trouwauto’s, grijze London cab, grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak en witte trouwauto.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!