• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Terneuzen

Terneuzen is de gemeente met de meeste inwoners in Zeeland. Er is een mooie molen te vinden en een oude watertoren met bijbehorende sluizen. Breng ook een bezoek aan de Haven van Zeeland; een combinatie van de haven van Terneuzen en de haven van Vlissingen. Dit is na Rotterdam en Amsterdam de derde grootste haven van Nederland. En uiteraard zit u in Zeeland altijd in de buurt van een strand; de perfecte achtergrond voor romantische trouwfoto’s.

Leuke plaatsen in de omgeving van Terneuzen zijn Sluis en Hulst.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Boek uw voordelige klassieke trouwauto’s in Terneuzen

Kies voor stijlvol en luxe vervoer naar uw trouwen of gala. Wij leveren klassieke auto’s met een eigen chauffeur tegen zeer voordelige tarieven. In ons wagenpark hebben wij grijze London cabs, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, witte London cab, klassieke trouwauto’s, witte trouwauto, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, 1988 (witte auto), de klassieke Austin FX4 Plus en witte Engelse taxi.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!