• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Soest

Gaat u naar Soest, dan gaat u voor de natuur. De duinen, heide, bossen en weilanden vormen een prachtige achtergrond voor uw mooiste trouwfoto’s. Maar Soest heeft ook een aantal mooie kerken en een klooster.

In het nabijgelegen Zeist is Slot Zeist natuurlijk zeer de moeite waard. In Soesterberg en Soestduinen vindt u prachtige natuurgebieden.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kies voor voordelige klassieke huurauto’s

Gaat u trouwen in of rondom Soest? Huur dan voordelig een van onze klassieke luxe auto’s voor het vervoer op uw bijzondere dag. Inclusief chauffeur uiteraard! Wij bieden de witte Engelse taxi, de klassieke Austin FX4 Plus, witte London cabs, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, witte trouwauto, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), grijze London cab, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, 1988 (witte auto) en klassieke trouwauto’s.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!