• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Sneek

Sneek staat vooral bekend vanwege de Sneekweek. Het Sneekermeer is dan ook zeker een bezoek waard. Er zijn maar liefst dertien jachthavens. Maar ook de historische binnenstad is prachtig om te zien. Sneek heeft een beschermd stadsgezicht met vele stadsgrachten.

Bolswaard, dat vlak in de buurt ligt, heeft een mooi stadhuis en een mooie kerk.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur uw ideale trouwauto

Kies voor uw bijzondere dag voor een perfecte klassieke auto voor vervoer inclusief chauffeur. Wij verzorgen uw vervoer met een perfecte dienstverlening tegen lage tarieven. Wij verhuren grijze London cabs, witte trouwauto’s, 1988 (witte auto), de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte London cabs, klassieke trouwauto’s, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, witte Engelse taxi’s en de klassieke Austin FX4 Plus.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!