• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Sittard / Geleen

Voorheen nog twee afzonderlijke gemeenten, maar sinds 2001 samengevoegd. Daardoor is een gezellige grote gemeente ontstaan. Sittard heeft een leuk stadscentrum met een aantal prachtige kerken en een gezellig marktplein. In Geleen is vooral bekend vanwege Kasteel Jansgeleen en de Sint-Janskluis.

In de omliggende gemeenten Born en Nieuwstadt zijn ook nog een aantal leuke plekjes te vinden als achtergrond voor uw trouwreportage.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

In stijl trouwen met klassieke auto’s uit ons wagenpark

Kies voor het arriveren voor uw huwelijk in een klassieke auto met chauffeur. Onze huurtarieven voor bijzondere en luxe auto’s zijn voordelig. Uiteraard inclusief uw eigen chauffeur. Huur voordelig de klassieke Austin FX4 Plus, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, witte Engelse taxi, witte trouwauto, grijze London cab, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, 1988 (witte auto), de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), klassieke trouwauto en witte London cab.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!