• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Schouwen-Duiveland

Bij Schouwen-Duiveland denk u als eerste aan de Noordzeestranden en het Grevelingenmeer; mooie plekken om bruidsfoto’s te maken. Houdt u meer van een industrieel tintje? Breng dan een bezoek aan de Oosterscheldekering of de Zeelandbrug. Voor de meer romantische zielen onder ons zijn plaatsen als Zierikzee, Brouwershaven en Burgh-Haamstede een aanrader.

Zierikzee heeft een beschermd stadsgezicht en heeft vele monumenten. Breng een bezoek aan de stadswallen en stadspoorten. En maak zeker wat mooie foto’s in de oude haven waar historische schepen te vinden zijn.

Brouwershaven ligt aan het Grevelingenmeer en heeft dus ook een prachtige haven. Het is tevens een hele oude stad met vele monumenten en authentieke gevels. Een geweldige achtergrond voor een trouwreportage dus.

Bent u strandgangers? Breng dan een bezoek aan Burgh-Haamstede of Renesse. Ook de bijbehorende duinen lenen zich uitstekend voor geweldige trouwfoto’s.

Onze Engelse taxi’s is niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Klassieke trouwauto huren

Huur voordelige klassieke trouwauto’s voor u en uw belangrijke gasten op uw bijzondere dag. Wij bieden luxe auto’s tegen lage tarieven, inclusief chauffeur, zoals de witte trouwauto, witte London cab, klassieke trouwauto’s, de klassieke Austin FX4 Plus, witte Engelse taxi, 1988 (witte auto), de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), grijze London cab, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak en witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!