• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren ‘s-Hertogenbosch

Gaat u trouwen in ’s-Hertogenbosch, dan hoort daar zeker een bezoek aan de Sint-Janskathedraal bij. Deze kathedraal biedt een fenomenale achtergrond voor uw trouwfoto’s. Maar ook het middeleeuwse stadscentrum is de moeite van een bezoek waard evenals het stadhuis van deze hoofdstad. Historische gebouwen te over dus. Maar in en rondom de stad liggen ook diverse natuurgebieden.

Vught, Heusden en Sint-Michielsgestel zijn leuke plaatsen in de omgeving van Den Bosch. In Vught vindt iedere natuurliefhebber iets naar zijn zin. Er zijn heide, bossen, polders, vennen en landerijen te vinden. Heusden is een vestingstad en heeft vele historische gebouwen.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten, eindexamenfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kies voor voordelig klassiek trouwvervoer

Huur voordelig een van onze klassieke auto’s voor het trouwen en maak uw huwelijksdag extra speciaal. Onze goed geklede chauffeurs zorgen ervoor dat alles stipt verloopt. Huur uw trouwauto voordelig. Hierbij heeft u de keuze uit: een witte trouwauto, witte London cabs, witte Engelse taxi, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), grijze London cab, klassieke trouwauto’s, de klassieke Austin FX4 Plus, 1988 (witte auto), de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen en grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!