• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Rotterdam

Rotterdam wordt steeds meer gezien als een echte metropool. Er zijn heel wat architectonische hoogstandjes te vinden in deze havenstad. De Euromast, de Erasmusbrug en de Kop van Zuid en het onlangs verrezen nieuwe stationsgebouw en de Markthal, vormen allemaal een mooie achtergrond voor een echte Rotterdamse trouwreportage.

De omliggende gemeenten hebben allemaal hun eigen charmes. Bijvoorbeeld de havens van Hoek van Holland, Hellevoetsluis en Vlaardingen of de oude dorpskernen van Schiedam en Barendrecht.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kiest u voor echte Engelse taxi?

Huur voordelige authentieke Engelse taxi’s voor uw bijzondere dag. Laat u in stijl vervoeren naar uw gala of bruiloft. Zo geniet u nog meer. Bij ons huurt u klassieke trouwauto’s, witte London cabs, witte trouwauto, grijze London cab, witte Engelse taxi, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), 1988 (witte auto), de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen en de klassieke Austin FX4 Plus.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!