• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Roosendaal

De oude markt van Roosendaal is een gezellige plek met mooie oude panden rondom. Verder heeft Roosendaal vele kerken te bieden. Roosendaal staat niet echt bekend om zijn historische centrum. Wel uniek in Roosendaal is een indoor Skydivecentrum. Wellicht niet het eerste waar u aan denkt voor een trouwfoto, maar voor bepaalde mensen wellicht toch een leuk idee. Buiten Roosendaal ligt de Rucphense Heide, een mooi natuurgebied.

Leuke plaatsen in de omgeving van Roosendaal zijn Bergen op Zoom, Woensdrecht en Steenbergen. Bergen op Zoom heeft een mooi historisch centrum en in de omgeving van Woensdrecht zijn mooie landgoederen en natuurgebieden te vinden.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kies voor een originele Engelse taxi op uw trouwdag

Zoekt u stijlvol vervoer naar een gala of een bruiloft in Roosendaal? Huur dan voordelig een bijzondere Engelse taxi met chauffeur. Dat is opvallend leuk en verbazend voordelig. Bij ons huurt u bijvoorbeeld witte London cab, witte trouwauto, klassieke trouwauto’s, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte Engelse taxi, 1988 (witte auto), de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, grijze London cab en de klassieke Austin FX4 Plus.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!