• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Roermond

Roermond is een van de oudste steden in Limburg en dat is terug te zien in het centrum van de stad. Er zijn vele mooie plekjes te vinden voor een bijzondere trouwreportage. De Onze Lieve Vrouwe Munsterkerk stamt uit de dertiende eeuw. Iets minder oud maar daardoor niet minder mooi, is de Sint Christoffelkathedraal. Verder vindt u er een gezellig plein en rondom Roermond liggen de Maasplassen waar mooie plaatjes in de natuur kunnen worden geschoten.

De nabijgelegen plaatsen Horn, Swalmen en Heel zijn ook zeker een bezoekje waard. Kasteel Hillenraad in Swalmen is omringd door water en laat zich graag fotograferen.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig een van onze klassieke trouwauto’s

Met een mooie klassieke trouwauto arriveert u in stijl op uw bijzondere dag. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Onze auto’s huurt u bijzonder voordelig: klassieke trouwauto’s, witte Engelse taxi, grijze London cab, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, 1988 (witte auto), de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte trouwauto, witte London cab, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak en de klassieke Austin FX4 Plus.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!