• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Oss

In Oss zijn een aantal monumentale panden te vinden. Zoals de neogotische Grote Kerk en Villa Constance; dat een tijdlang het stadhuis is geweest en nu een museum is. In de omgeving van Oss is ook genoeg natuur te vinden waar wat mooie trouwfoto’s gemaakt kunnen worden.

Leuke plaatsen in de omgeving van Oss zijn Kerkdriel, Schaijk en Rosmalen. In Rosmalen is de Sint-Lambertuskerk zeker wat foto’s waard en staan er in het centrum een aantal mooie oude panden.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur klassieke auto’s voor uw trouwdag

Kies voor een stijlvolle klassieke auto op uw trouwdag en laat u omringd door luxe vervoeren. Onze goed geklede chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd arriveert. Kies uit onze grijze London cab, witte Engelse taxi, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), klassieke trouwauto, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, witte trouwauto, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de klassieke Austin FX4 Plus, de 1988 (witte auto) en witte London cabs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!