• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Nijmegen

Nijmegen is de oudste stad van Nederland en staat vooral bekend om de jaarlijks terugkerende Vierdaagse. Omdat het zo’n oude stad is, zijn er ook talloze monumentale panden te vinden in Nijmegen. Maar er is ook volop natuur. Nijmegen biedt dus voor ieder wat wils en een prachtige omgeving voor uw trouwreportage.

Het nabijgelegen Groesbeek kenmerkt zich door bossen en heuvelen. Op zoek naar een mooi kasteel voor een romantische foto? Ga dan naar Kasteel Wychen in Wychen. Ook Beuningen en Heumen zijn leuke plaatsen in de omgeving van Nijmegen.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig een Engelse taxi voor uw trouwdag.

Kies voor een bijzondere auto op uw trouwdag en rijd in stijl naar uw huwelijk. Onze exclusieve Engelse taxi inclusief chauffeur staat voor u klaar! Huur voordelig de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de 1988 (witte auto), klassieke trouwauto’s, witte trouwauto, witte Engelse taxi, grijze London cab, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de klassieke Austin FX4 Plus, witte London cab en de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!