• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Nieuwegein

Dichtbij het centrum van Nieuwegein, ligt park Oudegein met natuurlijk veel groen, maar ook een prachtig kasteel. Een deel van Nieuwegein dat zeker past bij een mooie bruiloft, is het voormalige dorp Vreeswijk. Het is inmiddels tot wijk benoemd, maar heeft nog echt een authentiek en gezellig dorps karakter.

In de omgeving van Nieuwegein zijn ook nog een aantal mooie fotolocaties te vinden. Bijvoorbeeld Slot Heemstede in Heemstede. Ook Houten heeft een aantal mooie forten en rijksmonumenten. Het centrum van IJsselstein is beschermd stadsgezicht en stamt voor een groot deel nog uit de middeleeuwen.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig Engelse taxi’s in Nieuwegein

Kiest u voor vervoer in een klassieke Engelse taxi naar uw gala of bruiloft? Huur dan een van onze taxi’s met chauffeur tegen een zeer voordelig tarief, in en rondom Nieuwegein. Wij verhuren onder andere een grijze London cab, klassieke trouwauto’s, 1988 (witte auto), de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, witte trouwauto, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, de klassieke Austin FX4 Plus, witte London cabs, witte Engelse taxi’s en de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto).

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!