• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Middelburg

Aan het stadhuis van Middelburg is wel vijftig jaar gebouwd en het wordt met grote regelmaat gefotografeerd omdat het zo’n mooi gebouw is. Ook staat er een prachtige abdij in het centrum van Middelburg. Deze dateert voor een deel uit de elfde eeuw. Bij de abdij moet zeker de Lange Jan beklommen worden. Deze abdijtoren biedt bovenin een prachtig uitzicht over de stad en dus ook een mooie achtergrond voor uw trouwfoto’s.

Rondom Middelburg vindt u verschillende leuke dorpjes. Een groot deel daarvan ligt aan het water en zijn dus een bezoekje waard vanwege de gezellige havens of stranden en duinen. Veere en Domburg zijn zeker de moeite waard.

Onze Engelse taxi’s is niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kies goedkoop voor een luxe trouwauto

Wilt u in stijl vervoerd worden op uw trouwdag? Kies dan voor het huren van een voordelige klassieker in Middelburg met chauffeur. Zo rijdt u comfortabel op uw dag van u leven! Kiest u een voor grijze London cab, de klassieke Austin FX4 Plus, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, klassieke trouwauto’s, witte London cab, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), 1988 (witte auto), witte trouwauto of witte Engelse taxi?

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!