• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Meppel

In Meppel is het Wilhelminapark zeker de moeite waard. Een mooi oud park waar een aantal mooie trouwfoto’s gemaakt kunnen worden. In Meppel staat ook de Grote of Mariakerk en een monumentaal stationsgebouw. Ook Meppel heeft een beschermd stadsgezicht.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

De perfecte trouwauto kiezen

Kies voor luxe en stijl en arriveer op uw trouwdag in een klassieke auto met uitstraling. Uiteraard huurt u de auto inclusief correcte chauffeur. Maak kennis met unieke auto’s tegen lage huurtarieven in Meppel. Wij verhuren voordelige witte trouwauto’s, grijze London cabs, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, klassieke trouwauto’s, de klassieke Austin FX4 Plus, witte London cabs, witte Engelse taxi’s, 1988 (witte auto) en grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!