• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Maastricht

De hoofdstad van Limburg trekt niet voor niets talloze toeristen per jaar. Het meest bekende bouwwerk is de Sint-Servaasbasiliek; een indrukwekkend gebouw dat zeker een prachtig plekje in uw trouwboek verdient. Op het Vrijthof, het bekende plein waaraan de basiliek staat, is het altijd erg gezellig. Ook zeker de moeite waard is de Sint Pietersberg met het gelijknamige fort. De daaronder gelegen grotten zijn wellicht een wat vreemde plek voor trouwfoto’s, maar dan heeft u wel iets unieks! Maastricht telt nog vele andere mooie gebouwen die graag met u op de foto willen.

Het nabijgelegen Valkenburg is ook een echte trekpleister voor toeristen vanwege de vele mooie plekjes die de stad rijk is. Ook Lanaken en Gronsveld bieden een leuke omgeving voor uw fotoreportage. In Lanaken staat Kasteel Pietersheim en een burchtruïne en er is veel groen te vinden. In Gronsveld staat de ’Nederlandse toren van Pisa’. De toren van de kerk van Gronsveld staat namelijk scheef; leuk voor de foto!

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig een van onze klassieke trouwauto’s

Wilt u naar uw huwelijk in Maastricht vervoerd worden in een luxe klassieke trouwauto? Dan kun u bij ons voordelig een mooie auto huren inclusief chauffeur. Kies uit de 1988 (witte auto), de klassieke Austin FX4 Plus, grijze London cab, klassieke trouwauto’s, witte London cab, witte Engelse taxi, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, witte trouwauto en de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto).

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!