• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Lelystad

Gezien de leeftijd van de provincie Flevoland, is het logisch dat er hier geen historische gebouwen en monumenten te vinden zijn. Er zijn echter genoeg andere leuke bezienswaardigheden die een leuke achtergrond kunnen vormen voor een trouwreportage. De hoofdstad van de provincie is Lelystad. Daar is een replica van VOC schip de Batavia te vinden op de Bataviawerf.

Meer gecharmeerd van de natuur? Bezoek dan de Oostvaardersplassen of natuurpark Lelystad. In het laatst genoemde park ligt het dorpje Swifterband waarin het leven in de Nieuwe Steentijd wordt uitgebeeld. De diverse havens zijn eveneens een leuke plek om te bezoeken.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig een van onze luxe trouwauto’s

Maak kennis met ons luxe wagenpark van mooie klassieke trouwauto’s en onze perfecte service. Huur voordelig de ideale auto inclusief chauffeur voor de mooiste dag van uw leven. U kiest uit witte Engelse taxi’s, grijze London cabs, klassieke trouwauto’s, 1988 (witte auto), de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte London cabs, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, witte trouwauto’s, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak en de klassieke Austin FX4 Plus.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!