• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Leeuwarden

De hoofdstad van Friesland heeft een beschermd stadsgezicht. Er staan veel rijksmonumenten en de oudste stamt zelfs uit de dertiende eeuw. De grote of Jacobijnerkerk is zeker een mooie achtergrond voor een aantal trouwfoto’s. Er zijn maar liefst zes parken in de stad te vinden. In de buurt van Leeuwarden ligt Franeker waar een mooie jachthaven is. Ook Franeker heeft een beschermd stadsgezicht.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig de perfecte trouwauto

Maak kennis met ons unieke wagenpark en huur voordelig de perfecte klassieke trouwauto inclusief chauffeur. Informeer gerust naar onze service en lage tarieven in en rondom Leeuwarden. Wij verhuren grijze London cabs, de klassieke Austin FX4 Plus, witte London cabs, klassieke trouwauto’s, 1988 (witte auto), de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte trouwauto’s, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, witte Engelse taxi’s en witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!