• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Hoogezand Sappemeer

Ook Hoogezand Sappemeer heeft een prachtige kerk; de Sint Willibrorduskerk. Wat ook zeker de moeite waard is, is Veenborg Welgelegen, een borg omgeven door een prachtige tuin in renaissancestijl. Met een havengebied, een recreatiegebied en veel mooie natuur, is Hoogezand Sappemeer een prachtige locatie voor uw bruiloft.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur een echte Engelse taxi al vanaf €80,- per uur*

Gaat u in- of rondom Hoogezand-Sappemeer trouwen? Huur dan voordelig een unieke Engelse taxi inclusief chauffeur voor een laag uurtarief. Informeer gerust naar alle mogelijkheden voor vervoer in stijl. Wij bieden witte trouwauto’s, klassieke trouwauto’s, witte London cabs, grijze London cabs, witte Engelse taxi’s, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, de klassieke Austin FX4 Plus, 1988 (witte auto) en de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto).

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!