• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Hoogeveen

In Hoogeveen zijn de Watertuinen van Schonewille zeer bijzonder en zeker een leuke achtergrond voor uw trouwfoto’s. Ook het Dwingelderpark is leuk om te bezoeken. De binnenstad heeft mooie historische gebouwen. In de directe omgeving zijn natuurlijk veel boerderijen te vinden, net als overal in Drenthe.

Onze Engelse taxi’s is niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kies voor een stijlvolle trouwauto

Huur voordelig de perfecte auto voor uw trouwdag, inclusief chauffeur. Arriveer in stijl met een schitterende klassieker die u stipt op tijd ophaalt in of rondom Hoogeveen. Kiest u voor uw bijzondere dag voor klassieke trouwauto’s, witte trouwauto’s, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, grijze London cabs, witte London cabs, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de klassieke Austin FX4 Plus, 1988 (witte auto), de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen of de witte Engelse taxi’s?

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!